Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

De bästa slotmaskinerna inspirerade av populära tv-serier

Datum: 20/03/2023 | Inga kommentarer xad

SPONSRAT INNEHÅLL

I takt med att tv-serier blivit allt mer populärt har spelutvecklare hakat på trenden och tagit fram spelautomater med inspiration från några av de populäraste serierna. Med en passande design, relevanta ikoner och matchande musik och ljudeffekter dras du in i seriens värld när du spelar.

Ge dig in i jakten efter Pablo Escobar i Narcos spelautomat, erövra byar med Vikings slotmaskin och slåss om tronen i Microgamings populära Game Of Thrones slot. Oavsett vilken serie som är din favorit så kan du hitta en slot som passar dig.

I den här artikeln går vi igenom några av de populärate slotmaskinerna som är inspirerade av några av vår tids största tv-serier som du kan hitta på flera online casinon utan registrering.

The Walking Dead slot

Baserad på den omåttligt populära tv-serien The Walking Dead kommer den här slotmaskinen från PlayTech med samma namn. I det här spelet med fem hjul, tre rader och 243 olika sätt att vinna på kastas du rakt in i den apokalyptiska zombie-världen från tv-serien.

Här möts du av en kuslig musik som verkligen passar in i temat. Symbolerna inkluderar några av de populäraste karaktärerna från serien som Rick, Daryl och Michonne. Du hittar även symboler med olika vapen och självklart zombies, eller walkers som de faktiskt kallas i serien.

En av de mest spännande funktionerna i The Walking Dead är bonusfunktionen som kan aktiveras när du får tre eller fler bonussymboler på ett spel. Då flyttar du till ett bonushjul där du kan vinna priser som free spins, multipliers och bonusmynt.

Narcos spelautomat

NetEnt är speltillverkaren bakom den här online sloten baserat på Netflix-serien Narcos. Här möts du direkt av liknande klassisk sydamerikansk musik som serien är känd för. Spelet har fem hjul och tre rader och flera spännande bonusspel.

I Narcos slotmaskin kastas rätt in i 80-talets Colombia i jakten på Pablo Escobar. Musiken är perfekt och i bakgrunden möts kartellen och polis i aktiva skottlosningar. Spelikonerna inkluderar karaktärer som Pablo Escobar, Steve Murphy och Javier Peña. I ren Narcos-anda finns det såklart också ikoner med vapen, flygplan och stora pengahögar som du kan vinna med.

Game of Thrones slotmaskin

Microgaming är speltillverkaren bakom Game of Thrones slotmaskinen som lanserades 2014 och är baserat på den omåttligt populära HBO-serien med samma namn. I det här spelet med hjul och tre rader kastas du in i Westeros och deltar i kampen om tronen.

Du möts direkt av Game of Thrones inspirerad musik och den klassiska introsången från serien spelas medan du spelar. Symbolerna består bland annat av familjesigill från de mäktigaste husen som Stark, Baratheon, Lannister och Targaryen.

När du börjar får du möjligheten att välja mellan att spela med 15 vinstlinjer eller 243 vinstmöjligheter och vilket hus du vill tillhöra. Husen ger olika många startbonusar till dig som spelare. Väljer du till exempel Baratheon får du 8 free spins och en 5x multiplier, medan Targaryen ger dig hela 18 free spins men bara 2x multiplier.

Game of Thrones erbjuder även flera bonussmöjligheter, free spins och bonusspel som kan aktiveras under spelets gång.

Vikings online slot

För dig som älskar tv-serien Vikings och vill upptäcka den farliga och tuffa vikingavärlden är den här slotmaskinen från NetEnt perfekt. Med väl anpassad musik, dynamisk grafik inspirerad från serien och symboler med huvudkaraktärerna kan du verkligen leva dig in i serien.

Grundspelet har fem hjul och tre rader och 243 vinstchanser. När du spelar har du möjligheten att vinna Raid Spins, som tar dig till ett bonusspel med sju hjul och fem rader. Här har du chansen att vinna stora bonusar som Super Mega Win med dina free spins.

Den mest unika funktionen är Vikings Shield Wall-funktion, där skoldar faller ner på hjulen och ändrar ikonerna till vinnande funktionerna.    Skriv kommentar