Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

‘Pacific Rim’ och ‘Altered Carbon’ som anime på Netflix

Datum: 22/12/2018 | Inga kommentarer Nyheter

Streamingtjänsten Netflix har precis avslöjat sitt kommande utbud av nya anime-serier, som bland annat innefattar ‘Pacific Rim’ och ‘Altered Carbon’.

Det informerar Netflix Flixfilmer om i ett pressmeddelande.

‘Pacific Rim’ kommer att beskriva historien om den episka kampen mellan Kaiju och Jaegers från de två biofilmerna, och fokusera på de två syskonen som hittar en övergiven Jaeger som de använder för att resa genom det övergivna landet för att leta efter sina försvunna föräldrar.

Craig Kyle (‘Thor: Ragnarok’) och Greg Johnson (‘X-Men: Evolution’) är showrunners på ‘Pacific Rim’, som ännu inte har fått något premiärdatum, men som grafiken antyder kommer serien snart på Netflix.

Dessutom blir ‘Altered Carbon’ från Netflix också omgjord till anime av Dai Sato (‘Cowboy Bebop’, ‘Samurai Champloo’), och kommer att handla om mytologin från den ursprungliga sci-fi serien.

Produktionen av säsong 2 av ‘Altered Carbon’ har redan startat, och den kommer att lanseras med en ny skådespelare i huvudrollen. Läs mer här.

Netflix offentliggjorde också anime-serierna ‘Cagaster of an Insect Cage’, ‘Yasuke’ och ‘Trese’, som kommer att skapas av de bästa i branschen och ha premiär på streamingtjänsten nästa år.

Det är dock inte bara anime från Asien som dyker upp på Netflix, utan hela 17 nya dramaserier är också på väg från Japan, Indien, Taiwan, Thailand och Sydkorea.    Skriv kommentar