Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Premiärdatum för sista säsongen av ‘A Series of Unfortunate Events’

Datum: 15/12/2018 | Inga kommentarer

Streamingtjänsten Netflix har precis avslöjat att den tredje och sista säsongen av Lemony Snickets ‘A Series of Unfortunate Events’ får premiär den 1 januari 2019.

Det var väntat att den hemska historien om greve Olaf och de föräldralösa barnen Violet, Klaus och Sunny slutar med nästa säsong, eftersom alla de 13 böckerna därmed har blivit filmatiserade.

Som det framgår av trailern längst ned i artikeln handlar det verkligen om det riktiga slutet, eftersom Lemony Snicket (Patrick Warburton) uttalar sig om att allt om Baudelaire-barnens öde kommer att bli avslöjat, och att vi äntligen får veta sanningen bakom bokstäverna VFD.

Läs hela artikeln…Netflix lägger ned ‘Daredevil’

Datum: 14/12/2018 | Inga kommentarer

Streamingtjänsten Netflix har precis avslöjat att superhjälten ‘Daredevil’ inte återkommer i en fjärde säsong.

Det är den tredje Marvel-serien som Netflix har lagt ned inom loppet av några få månader. De andra två är ‘Iron Fist’ och ‘Luke Cage’.

Det är därmed bara serierna ‘Jessica Jones’ och ’The Punisher’, som kommer att fortsätta visas av streamingtjänsten.

Medan ‘Iron Fist’ och ‘Luke Cage’ definitivt lagts ned så tyder uttalanden från Netflix på att ‘Daredevil’ möjligtvis kommer att fortsätta någon annanstans. Det naturliga valet vore Disneys kommande streamingtjänst vid namn Disney+. Det är nämligen Disney som äger Marvel.

Nedläggningen av ‘Daredevil’ kommer som något av en överraskning, då både recensenter och fans var eniga om att den maskerade hämnaren hade fått upprättelse med en tredje säsong, där superskurken Kingpin / Wilson Fisk hade återvänt till Hell’s Kitchen.

Läs hela artikeln…
Nya filmer och serier på Netflix (Vecka 49)

Datum: 10/12/2018 | Inga kommentarer

Här under har vi samlat en lista över de nyaste filmerna och serierna på Netflix, däribland Manchester by the Sea, Mowgli, Cars 2, Scarface, The Disaster Artist og The Big Lebowski.

5 Star Christmas
Baby Mama
Bad Blood (Sæson 1)
Captains Courageous
Cars 2

Cash Cab (Sæson 1)
Dogs of Berlin (Sæson 1)
Free Rein: The Twelve Neighs of Christmas
Hero Mask (Sæson 1)
Manchester by the Sea

Läs hela artikeln…Dwayne ‘The Rock’ Johnson kastar sig ut i ett nytt filmäventyr med Netflix

Datum: 07/12/2018 | Inga kommentarer

Netflix har snappat åt sig rättigheterna till den nya spelefilmen ‘John Henry and The Statesmen’, som regisseras av Jake Kasdan (‘Jumanji: Welcome to the Jungle’) med muskelknippet Dwayne Johnson i huvudrollen.

Det informerar Netflix om i ett pressmeddelande, medan Dwayne Johnson själv offentliggjorde det på Twitter med en video, som kan ses längst ned i artikeln.

Dwayne ‘The Rock’ Johnson har rollen som John Henry, som kanske inte är så känd i Sverige, men i USA anses John Henry vara en nationalhjälte, och det har skrivits och berättats många historier om hans bedrifter. Även musiker som Bruce Springsteen, Van Morrison och Johnny Cash har sjungit om John Henry.

Läs hela artikeln…Netflix skapar en säsong 3 av ‘Ozark’

Datum: 05/12/2018 | Inga kommentarer

Det är lite över en månad sedan säsong 2 av ‘Ozark’ hade premiär på Netflix, men nu kan streamingtjänsten avslöja att serien återkommer nästa år med en tredje säsong.

Hela originalgänget återkommer i den nya säsongen som får 10 avsnitt, och Jason Bateman ska därmed återigen kasta sig in i konflikter med narkotikakarteller i rollen som Marty Byrde.

Den amerikanska skådespelaren Jason Bateman offentliggjorde själv den nya säsongen i ett Twitter-tweet, som kan ses längst ned i artikeln.

Där skriver han nöjt att det är en rolig nyhet för honom själv, men att han är bekymrad för karaktären Marty.

Läs hela artikeln…