Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Fablernas Värld återvänder till Netflix

Datum: 13/05/2020 | Inga kommentarer Nyheter

Simma lugnt, här kommer glada nyheter från stora skogen:

Den 10 juni kommer en modern och uppdaterad version av det populära programmet Fablernas Värld till Netflix.

Fablernas Värld är en animerad serie som samlar hela familjen och på ett lättsamt sätt introducerar oss för universella teman såsom vänskap och familj. Serien är baserad på det klassiska programmet från förr och kommer bestå av fyra avsnitt.

Läs hela artikeln…


Bill Skarsgård spelar Clark Olofsson i ny Netflix-serie

Datum: 12/05/2020 | Inga kommentarer Nyheter

Clark är en ny dramaserie från Netflix i sex delar om Clark Olofsson – den svenska brottslingen som kallats för Sveriges första popgangster, gett upphov till begreppet Stockholmssyndromet, rymt från fängelser och begått bankrån över hela Europa.

Clark Olofsson kommer att spelas av Bill Skarsgård, främst känd för sin ikoniska porträttering av “Pennywise” i Stephen Kings It. Bill syns senare i år i Netflix-filmen The Devil All The Time och Sundance-succén Nine Days för Sony Pictures Classic. Skarsgård medverkade även nyligen i Hulu’s Castle Rock, en psykologisk dramaserie från J.J. Abrams och Stephen King.

Jonas Åkerlund, som hyllats internationellt för sin visuella signaturstil och sätt att tänja på gränserna, regisserar. Produktionsbolag är Scandinavian Content Group.

Läs hela artikeln…Borgen kommer tillbaka

Datum: 29/04/2020 | Inga kommentarer Nyheter

Idag meddelar Netflix och DR att den hyllade tv-serien Borgen kommer tillbaka. De första tre säsongerna av Borgen blir för första gången tillgängliga på Netflix senare i år och nya avsnitt av det kritikerrosade politiska dramat har premiär på tjänsten under 2022.

De nya avsnitten av Borgen, som kommer visas på DR innan de blir tillgängliga på Netflix globalt, återförenar både det kreativa teamet och skådespelare från de tidigare säsongerna, såsom skaparen Adam Price, Sidse Babett Knudsen i huvudrollen som Birgitte Nyborg och Birgitte Hjort Sørensen i rollen som Katrine Fønsmark.

Läs hela artikeln…


Netflix presenterar Vinterviken 2021

Datum: 23/04/2020 | Inga kommentarer Nyheter

Vinterviken 2021 är en modern tolkning av Mats Wahls hyllade roman Vinterviken, som framgångsrikt filmatiserades 1996. Historien utspelas i Stockholm år 2021 och följer kärlekshistorien mellan Elisabeth och John John. De två ungdomarna är uppvuxna i samma stad, men lever ändå ljusår från varandra; separerade ekonomiskt, socialt och kulturellt. Fram tills den dagen de börjar i samma gymnasieklass.

Filmen kommer att produceras av Filmlance International, en del av Endemol Shine Group, med Teresa Alldén som producent. För regi står Alexis Almström och manusförfattare är Dunja Vujovic. Alla tre har tidigare samarbetat med Top Dog, en tv-serie baserad på Jens Lapidus trilogi.

Läs hela artikeln…


Netflix ger familjer fler valmöjligheter och mer kontroll

Datum: 08/04/2020 | Inga kommentarer Nyheter

Alla familjer är olika. Därför investerar Netflix i ledande innehåll från hela världen för barn och familjer – som prisbelönta animerade filmer som Klaus, serier som Mäktige lille Bheem, interaktiva serier som You vs. Wild och den kommande animerade familjefilmen Syskonen Willoughbys.

Det är också av den anledningen som Netflix ger föräldrar de möjligheter de behöver för att fatta rätt beslut för sina familjer. Nu uppdaterar och förbättrar Netflix olika kontroller baserat på feedback de har fått från sina medlemmar.

Läs hela artikeln…