Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Aliette Opheim, David Dencik och Ardalan Esmaili spelar i Svart krabba tillsammans med Noomi Rapace

Datum: 18/03/2021 | Inga kommentarer Nyheter

I november 2020 meddelade Netflix att Noomi Rapace spelar huvudrollen i den kommande svenska långfilmen Svart krabba, som regisseras av Adam Berg. I dag avslöjar Netflix ytterligare namn till den stjärnspäckade rollbesättningen.

Tillsammans med Noomi Rapace syns Jakob Oftebro (Brevet till kungen, Hamilton, Norsemen), Erik Enge (Tigers, Bron), Dar Salim (The Devil’s Double, Game of Thrones, Darkland) och Ardalan Esmaili (Charmören, Gråzon).

I rollerna syns också Aliette Opheim (Tjockare än vatten, Kalifat och kommande Netflix-serien Katla) och David Dencik (Störst av allt, Tinker Tailor Soldier Spy och kommande danska Netflix-serien The Chestnut Man).

Läs hela artikeln…


Se trailern till Snabba Cash

Datum: 10/03/2021 | Inga kommentarer Nyheter

Den 7 april har Netflix svenska originalserie Snabba Cash, med Evin Ahmad i huvudroll, global premiär.

Den svenskspråkiga serien är en reboot som utspelar sig i Stockholm, tio år efter händelserna i filmtriologin. Snabba Cash kretsar kring Leya, en ung ensamstående mamma som försöker lyckas inom startup-scenen. Miljön är livlig, jakten på status och pengar är starkare än någonsin och Leya är fast besluten att lyckas – oavsett pris. Den entreprenörsdrivna eliten och den kriminella världen har blivit allt mer brutal, kaotisk och skoningslös. När dessa två världar korsas sätts lojalitet, vänskap och affärsrelationer på prov där alla drivs av samma sak – snabba cash.

Läs hela artikeln…Premiärdatum på Snabba Cash

Datum: 25/02/2021 | Inga kommentarer Nyheter

Den 7 april har den nya svenska originalserien Snabba Cash premiär på Netflix. Serien är skapad av Oskar Söderlund, Jesper Ganslandt och bästsäljande författaren Jens Lapidus.

När tech-entreprenören Leya (Evin Ahmad) startar sitt företag med hjälp av svarta pengar, får hon snart lära sig att genvägar till toppen kommer med ett högt pris. Den svenskspråkiga serien är en reboot som utspelar sig i Stockholm, tio år efter händelserna i filmtriologin. Miljön är livlig, jakten på status och pengar är starkare än någonsin och Leya är fast besluten att lyckas – oavsett pris.

Den entreprenörsdrivna eliten och den kriminella världen har blivit allt mer brutal, kaotisk och skoningslös. När dessa två världar korsas sätts lojalitet, vänskap och affärsrelationer på prov där alla drivs av samma sak – snabba cash.

Läs hela artikeln…


Nikolaj Coster-Waldau och Joe Cole spelar i Netflix-filmen Against the Ice

Datum: 21/01/2021 | Inga kommentarer Nyheter

Idag presenterade Netflix Against the Ice, en långfilm regisserad av den prisbelönta danska regissören Peter Flinth, med Emmy Award-nominerade Nikolaj Coster-Waldau (Game of Thrones) och BAFTA-nominerade Joe Cole (Peaky Blinders, Skins) i huvudrollerna.

Nikolaj Coster-Waldau har tillsammans med Joe Derrick adapterat den danska romanen Two Against the Ice, skriven av Ejnar Mikkelsen, till ett filmmanus.

Den engelskspråkiga filmen produceras av den hyllade filmskaparen Baltasar Kormákur och hans RVK Studios, det isländska produktionsbolaget bakom Netflix originalserier Katla och Entrapped.

År 1909 försökte Danmarks Alabama-expedition, ledd av kapten Ejnar Mikkelsen (Nikolaj Coster-Waldau), motbevisa USAs anspråk på nordöstra Grönland – ett påstående som var rotat i tanken att Grönland var uppdelat i två olika landområden. Efter att ha lämnat sin besättning vid skeppet slädar Mikkelsen över isen med sin oerfarna besättningsmedlem Iver Iversen (Joe Cole).

Läs hela artikeln…


Se trailern till Netflix första svenska film Red Dot

Datum: 14/01/2021 | Inga kommentarer Nyheter

Idag släpper Netflix trailern till den svenska filmen Red Dot, som har global premiär den 11 februari.

Red Dot är en svensk actionthriller som utspelar sig i svenska fjällen. Filmen följer David (Anastasios Soulis) och Nadja (Nanna Blondell), ett par i 30-årsåldern som har det kämpigt med sitt äktenskap. När det visar sig att Nadja är gravid gör de ett sista försök till att hitta tillbaka till varandra och beger sig upp till den svenska fjällen för att vandra och åka skidor.

När de kommer i schism med två lokala jägare förvandlas däremot snabbt deras romantiska semester till en mardröm – paret överraskas plötsligt av en röd prick från ett lasersikte mot deras tältvägg och de tvingas fly ut i den karga vildmarken. Helt isolerade i de massiva bergen förföljs de nu av hänsynslösa skyttar, men under den sadistiska jakten kommer även deras förflutna ikapp dem.

Läs hela artikeln…