Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Nyheter på Netflix Sverige (Vecka 28)

Datum: 16/07/2018 | Inga kommentarer

Under förra veckan tillkom 16 nya filmer och serier på Netflix. Se bland annat Anchorman 2: The Legend Continues, How It Ends, Archer (S9), Drug Lords (S2) och The Epic Tales of Captain Underpants.

Här under hittar du en lista över alla nya titlarna;

Anchorman 2: The Legend Continues
Archer (S9)
Drug Lords (S2)
Going for Gold
How It Ends

Jim Jefferies: This Is Me Now
Joan Rivers: Don’t Start with Me
Lockup: Extended Stay (S1)
Lucha: Playing the Impossible
Police Academy

Läs hela artikeln…Netflix köper Stephen Kings “In the Tall Grass”

Datum: 13/07/2018 | Inga kommentarer

Streamingtjenesten Netflix är inte officiellt representerade på årets filmfestival i Cannes, men de har ändå skickat dit ett antal agenter för att köpa upp intressanta filmrättigheter.

Redan på festivalens första dag, den 8 maj, hade Netflix tagit hem det första avtalet, och det handlar om rättigheterna till Stephen Kings ”In the Tall Grass” som är skriven i samarbete med sonen Joe Hill.

Det skriver den amerikanska hemsidan Deadline.

I ”In the Tall Grass” hör två syskon en liten pojke ropa på hjälp inifrån ett område med högt, grönt gräs. Men det är dock inte så lätt att hitta pojken i det höga gräset, och snabbt tappar de två syskonen också bort varandra.

Läs hela artikeln…
Ricky Gervais i ny Netflixserie: “After Life”

Datum: 11/07/2018 | Inga kommentarer

Ricky Gervais återkommer till Netflix med en helt ny, mörk komediserie i 6 avsnitt som heter ”After Life”.

Det avslöjar den engelska komikern och skådespelaren själv på Twitter.

”After Life”, som är skapad, skriven och producerad av Ricky Gervais, som dessutom spelar huvudrollen, handlar om en man som hade det perfekta livet, men när hans fru Lisa dör förändras plötsligt hans liv och personlighet. Efter ett misslyckat självmordsförsök beslutar han sig för att leva så länge som möjligt och straffa världen genom att göra och säga precis vad han har lust med. Han ser det själv som en superkraft – att varken tänka på sig själv eller andra – men det är inte lätt när folk runt omkring honom försöker att hjälpa honom på rätt spår igen.

Förutom Ricky Gervais är en gammal bekant till Ricky också vald som producent. Det handlar om Charlie Hanson, som Ricky samarbetade med i serien ”Extras” från 2005.

Läs hela artikeln…Nyheter på Netflix Sverige (Vecka 27)

Datum: 09/07/2018 | Inga kommentarer

Här under har vi samlat en lista över de nyaste filmerna och serierna på Netflix, däribland Back to the Future Part III, It, Anne With an E (S2), King Kong, Jack Reacher och Mission: Impossible – Rogue Nation.

Här under kan du se alla nyheter;

American Reunion
Anne With an E (S2)
Back to the Future Part III
Battleship
Bill Burr: You People Are All the Same

Brewster’s Millions
Comedians in Cars Getting Coffee
Dr. Seuss’ The Lorax
Evan Almighty
First Team: Juventus (S1)

Läs hela artikeln…Guillermo del Toro gör skräckserie åt Netflix

Datum: 06/07/2018 | Inga kommentarer

Den välkända Oscarsbelönade filmskaparen Guillermo del Toro gör en helt ny skräckserie till Netflix, där han själv personligen väljer ut de mörka historierna – den ena mer skräckinjagande än den andra.

Det skriver streamingtjänsten Netflix i ett pressmeddelande.

Utöver att hitta de bästa historierna, kommer Guillermo del Toro även regissera och skriva ett par avsnitt av serien, även om hans huvudsakliga jobb blir att sammanlänka de ohyggliga historierna med de bästa filmskaparna, manusförfattarna och skådespelarna i branschen.

Serien, som har fått namnet ”10 After Midnight”, kommer att bli en antologiserie, vilket innebär att den består av en samling avsnitt som kan ses fristående. Andra exempel på sådana serier är t.ex. ”Black Mirror”.

Läs hela artikeln…