Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Då har tredje säsongen av Sex Education premiär

Datum: 24/06/2021 | Inga kommentarer Nyheter

Det är ett nytt år – Otis har tillfälligt sex, Eric och Adam är officiellt ett par och Jean väntar barn. Samtidigt försöker den nya rektorn Hope (Jemima Kirke) att återföra Moordale till sin forna glans, Aimee upptäcker feminism, Jackson blir förälskad och ett förlorat röstmeddelande hänger fortfarande i luften. Förbered dig på främmande fenomen, vulvamuffins och mycket mer av Madam Groff.

I nya roller syns bland andra Jason Isaacs, som spelar Peter Groff – Mr Groffs mer framgångsrika och inte särskilt blygsamma äldre bror; artist och låtskrivare, Dua Saleh, som gör sin skådespelardebut i rollen som Cal, en icke-binär student vid Moordale samt Indra Ové, som spelar Elsies fostermamma Anna.

Läs hela artikeln…


Se teasern till Kastanjemannen

Datum: 21/06/2021 | Inga kommentarer Nyheter

Från skaparen av Brottet kommer nu Kastanjemannen, en dansk karaktärsdriven thriller med rötter i Nordic Noir-genren. Serien är baserad på Søren Sveistrups hyllade roman med samma namn, som har blivit översatt till 28 språk och givits ut i 50 länder.

I rollerna syns bland annat Danica Curcic (The Mist, Equinox), Mikkel Boe Følsgaard (Borgen, A Royal Affair), Iben Dorner (Borgen), Lars Ranthe (En runda till) och David Dencik (Chernobyl, James Bond ‘No Time To Die’).

Kastanjemannen utspelar sig i en lugn förort till Köpenhamn, där polisen gör en fruktansvärd upptäckt en blåsig oktobermorgon. En ung kvinna hittas brutalt mördad på en lekplats och hennes ena hand saknas. Bredvid henne ligger en liten figur gjord av kastanjer.

Läs hela artikeln…Netflix presenterar norsk science fiction-komedi: Blasted – killarna vs aliens

Datum: 12/05/2021 | Inga kommentarer Nyheter

Idag presenterar Netflix den norska filmen Blasted – killarna vs aliens, inspirerad av det verkliga UFO-fenomenet i Hessdalen, Norge. Sci-fi komedin regisseras av Martin Sofiedal, är skriven av Emanuel Nordrum och producerad av Are Heidenstrøm (The Wave) på Miso Film.

I huvudrollerna syns Axel Bøyum och Fredrik Skogsrud som Sebastian och Mikkel. I rollerna syns även Mathias Luppichini (Audun), André Sørum (Kasper), Eirik Hallert (Pelle), Evelyn Rasmussen Osazuwa (Stine) och Ingrid Bolsø Berdal (Hjørdis).

Läs hela artikeln…


En första titt på andra säsongen av norska Ragnarök

Datum: 11/05/2021 | Inga kommentarer Nyheter

Idag släpper Netflix en första titt på den efterlängtade andra säsongen av norska Ragnarök, som har global premiär på Netflix den 27 maj.

Ragnarök är ett coming-of-age drama som bygger på, och bidrar till, en modern och oväntad tolkning av den nordiska mytologin. I den andra säsongen letar Magne efter svar och vapenbröder, men kommer han att hitta dem i tid?

Trots att Magne är redo för strid, måste han acceptera att hans fiender är för många och för starka. Finns det någon annan, likt honom själv, som också har övernaturliga krafter? Och kommer han att hitta dessa personer i tid? Och vad händer när det visar sig att hans lillebror, Laurits, också är exceptionell, men har en annan världsbild än Magne?

Läs hela artikeln…


Dar Salim och Sonja Richter spelar i Netflix danska långfilm Loving Adults

Datum: 06/05/2021 | Inga kommentarer Nyheter

Netflix presenterar idag Loving Adults, den första danskspråkiga Netflix-filmen med Dar Salim (Svart krabba, Borgen, Games of Thrones) och Sonja Richter (Älskar dig för evigt, Bron, Kvinnan i rummet) i huvudrollerna. Thrillern regisseras av den hyllade regissören Barbara Rothenborg (White Sand, One-two-three now!, Sjit Happens) och är producerad av Marcella Dichmann för SF Studios, produktionsbolaget bakom Netflix originalserie Snabba Cash och Netflix första svenska film Red Dot. Loving Adults är baserad på romanen För kärlekens skull av Anna Ekberg, som sålts till nio länder, inklusive Frankrike, Italien och Spanien.

Loving Adults är en thriller med oväntade vändningar, där ingenting är som det verkar vara. Christian (Dar Salim) och Leonora (Sonja Richter) tycks ha allt. De lever det perfekta livet med sin son, som precis blivit friskförklarad efter en långtidssjukdom. Deras framtid verkar allt ljusare, men under en fest på Christians företag, ser Leonora sin man med den unga kvinnliga arkitekten Xenia (Sus Wilkins). Leonora inser att Christian kanske planerar att lämna henne. Hur kan han? Hur kan han lämna den kvinna som offrat hela sin karriär? Den kvinna som offrat allt för att ta hand om deras gemensamma son och familj? Där och då fattar Leonora ett beslut: Hon vägrar bli kvinnan som blir lämnad kvar – vad som än krävs.

Läs hela artikeln…