Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Se Alicia Vikander i trailern till Earthquake Bird

Datum: 13/10/2019 | Inga kommentarer

Den 15 november har den psykologiska och atmosfäriska thrillern Earthquake Bird med Alicia Vikander i huvudrollen premiär på Netflix. Filmen är skriven och regisserad av Wash Westmoreland (Still Alice) och bygger på boken med samma namn av Susanna Jones.

Earthquake Bird utspelar sig i 1980-talets Tokyo och följer Lucy Fly (Alicia Vikander), en mystisk utländsk kvinna med ett smärtsamt förflutet, som påbörjat en relation med den lokala fotografen Teiji. Lucys liv verkar orubbligt tills den dag hon möter Lily Bridges, en naiv och nyinflyttad kvinna som trasslar sig in i Lucys och Teijis liv men snabbt anmäls saknad – och misstänks ha blivit mördad.

Läs hela artikeln…


Netflix köper in ‘The Division’ med Jake Gyllenhaal och Jessica Chastain

Datum: 08/10/2019 | Inga kommentarer

Streamingtjänsten Netflix har köpt in den kommande actionfilmen ‘The Division’, som är baserad på Ubisofts populära tv-spel med Tom Clancy som har samma namn och lanserades under 2016.

Det informerade Netflix om nyligen på datorspelsmässan E3.

Samtidigt avslöjades att skådespelarna Jake Gyllenhaal (‘Nightcrawler’, ‘Velvet Buzzsaw’) och Jessica Chastain (‘Interstellar’) har blivit castade till huvudrollerna.

‘The Division’ utspelar sig i New York, som har blivit drabbat av ett allvarligt virus som skakar om hela världen. Miljoner dör till följd av det dödliga viruset, som sprider sig via sedlar under årets Black Friday. Innan året är slut är staden i komplett kaos, och en grupp anlitas för att undersöka källan till viruset och rädda dem som räddas kan.

I regissörsstolen sitter David Leitch, som tidigare har regisserat bl.a. ‘John Wick’ och ‘Deadpool 2’.

Läs hela artikeln…Stranger Things förnyas med en fjärde säsong

Datum: 02/10/2019 | Inga kommentarer

Idag meddelar Netflix att den hyllade serien Stranger Things förnyas med en fjärde säsong. Netflix och bröderna Duffer, skaparna bakom serien, har samtidigt kommit överens om ett flerårigt film- och serieavtal.

“Bröderna Duffer och Stranger Things har fängslat tittare runt om i världen. Vi är därför väldigt glada över att utöka vårt samarbete med dem och få ta del av deras livliga fantasi i andra film- och serieprojekt som våra tittare kommer att älska. Vi kan inte vänta med att se vad som komma skall när bröderna Duffer lämnar världen Upside Down bakom sig,” säger Ted Sarandos, Chief Content Officer, Netflix.

Läs hela artikeln…


Nya serier och filmer på Netflix (Vecka 39)

Datum: 30/09/2019 | 1 kommentar

Här under har vi samlat en lista över de nyaste filmerna och serierna på Netflix, däribland In the Shadow of the Moon, The Politician, Sturgill Simpson Presents Sound and Fury, Phantom Thread och Glitch.

Här under kan du se alla nyheter;

Abstract: The Art of Design
Bard of Blood
Birders
Dragons: Rescue Riders
Explained

Glitch
In the Shadow of the Moon
Jeff Dunham: Beside Himself
Nancy Drew and the Hidden Staircase
Phantom Thread

Läs hela artikeln…


Se trailern till The Irishman

Datum: 26/09/2019 | Inga kommentarer

Idag släpper Netflix trailern till The Irishman – en film regisserad av Martin Scorsese med manus av Steven Zaillian. Filmen har premiär på utvalda biografer i Sverige den 22 november och på Netflix den 27 november.

Robert De Niro, Al Pacino och Joe Pesci syns i denna episka berättelse som skildrar den organiserade brottsligheten i efterkrigstidens Amerika. Historien berättas genom ögonen på andra världskrigsveteranen Frank Sheeran, en svindlare och torped som arbetade tillsammans med några av 1900-talets mest ökända karaktärer. I The Irishman lyfts ett av de största olösta mysterierna i amerikansk historia – försvinnandet av den legendariska fackförbundsledaren Jimmy Hoffa – och visar en storslagen resa i den organiserade brottslighetens dolda korridorer. Filmen följer den inre verksamheten, rivaliteterna och kopplingarna till politiken.

I rollerna syns Robert De Niro, Al Pacino, Joe Pesci, Harvey Keitel, Ray Romano, Bobby Cannavale, Anna Paquin, Stephen Graham, Stephanie Kurtzuba, Jack Huston, Kathrine Narducci, Jesse Plemons, Domenick Lombardozzi, Paul Herman, Gary Basaraba och Marin Ireland.

Producenter är Martin Scorsese, Robert De Niro, Jane Rosenthal, Emma Tillinger Koskoff, Irwin Winkler, Gerald Chamales, Gaston Pavlovich, Randall Emmett och Gabriele Israilovici.