Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Nu på Netflix: Teen Wolf säsong 4

Datum: 08/09/2015 | 1 kommentar Nyheter

Teen_wolf_netflix-danmark-300x182Netflix har precis lagt till nya avsnitt av den amerikanska ungdomsserien Teen Wolf på sin streamingtjänst. Hela säsong 4 av Teen Wolf kan därmed ses på Netflix Sverige, samt de tre första säsongerna.

Teen Wolf handlar om den unga gymnasieeleven Scott McCall, som mestadels är en outsider som sköter sig själv. Scotts liv ändras dramatiskt när han blir biten av en varulv och därefter själv också blir en. Han måste då ta itu med sin nya problematiska identitet medan han försöker att leva upp till det normala tonårslivet och upprätthålla vänskap med sin mänskliga vän; Stiles. Det är inte bara skolan som orsakar problem utan även mytiska och kraftfulla varulvar som dyker upp för att ta kampen mot Scott.

Serien är gjord av den amerikanska musik / ungdomskanalen MTV och hade premiär 2011. Sedan dess har det gjorts 4 säsonger av Teen Wolf och säsong 5 har precis haft premiär på TV-kanalen och rullar fortfarande på skärmen, medan en säsong 6 är under produktion. Det är således Teen Wolf Säsong 4 som har kommit på Netflix Sverige. Det förväntas att Teen Wolf säsong 5 kommer ut på Netflix under år 2016.

Teen Wolf har generellt fått bra recensioner och har på rekordtid byggt upp en stor fan-skara av tonåringar som följer serien i vått och torrt. Den har alltså blivit hedrad med ett antal TV-priser.

Huvudrollen som Scott McCall i Teen Wolf, spelas av den 23-årige Tyler Posey som tidigare medverkat i bland Scary Movie 5, Collateral Damage och Workaholics.

Se 1-4 av Teen Wolf säsong på Netflix Sverige.1 kommentar til Nu på Netflix: Teen Wolf säsong 4

  1. Tilda Tjörnå - kl. 22:50, 17-06-2017:

    Kommer säsong 6 av Teen wolf någonsin komma på Netflix, isåfall när?

    Skriv kommentar