Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Super HD ändrar namn till HD

Datum: 06/11/2014 | Inga kommentarer Nyheter

netflix-super-hd_616-300x184Är det längesen du såg Super HD-logon på din Netflix, så är du inte ensam. Det beror nämligen på att Super HD har ändrat namn till HD.

Det har inte kommit någon officiell bekräftelse från Netflix, men flera användare rapporterar om att de inte längre kan se Super HD även om det var möjligt tidigare. Kvalitente är dock oförändrad på grund av detta., vilket måste betyda att Super HD har ändrat namn.

Netflix har också tagit bort alla artiklar rörande Super HD på sin hemsida så att det inte längre finns någon information om videokvaliteten. Detta styrker också antagelsen om att namnet ska ha ändrats till HD.

Beslutet att ta bort Super HD-logon är uppenbarligen för att inte skapa förvirring gällande villkoren för Ultra HD, som Netflix också erbjuder. Ultra HD är ännu bättre kvalitet än Super HD och utnyttjar fördelarna vid 4K.

Super HD bjöd på en oöverträffbar videokvalitet i extra hög upplösning, men krävde en internetförbindelse på över 7 MB/S. Super HD var dock gratis för alla Netflixmedlemmar.

Har du fortfarande Super HD på din Netflix, så skriv gärna vilken envet du använder i kommentarsfältet nedan.    Skriv kommentar