Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Hitta alla svenskspråkiga filmer och serier på Netflix

Datum: 25/01/2017 | 2 kommentarer Nyheter

Netflix har udvidgat funktionaliteten på sin streamingtjänst så att man nu kan hitta filmer och serier baserat på språk. Här i artikeln visar vi dig hur du hittar alla titlar på Netflix med Svenska röster.

Tidigare har Netflix uteslutande erbjudit att man kan hitta filmer och serier med Svenska undertexter, men nu har Netflix alltså gjort det möjligt att hitta alla titlar med Svenskt tal.

Vid nuvarande tidspunkt kan man filtrera efter titlar på Svenska, Tyska och Engelska. Om du önskar att se alla filmer och serier på Svenska så kan du använda dig av nedanstående länk.

Funktionen är mycket användbar speciellt gällande barninnehåll då det inte är alla filmer och serier som vänder sig till barn som faktiskt är på Svenska. Genom att använda sökfunktionen kan man nu alltså enkelt få en överblick över de titlar som barnen utan problem kan underhålla sig med.

Hitta filmer och serier på Svenska här: Link.

Genom att följa länken kan man välja mellan de olika språken, men man kan också söka efter titlar baserat på vilket språk de är textade. Du kan vid nuvarande tidspunkt söka efter filmer och serier med Svenska, Engelska och Tyska undertexter.

Notera dock att detta enbart fungerar om man använder en dator. Det är inte möjligt att se listan när man använder en mobiltelefon.

Om du bliver ombedd att välja profil efter du klickar på länken bliver du hänvisad till startsidan på Netflix.com. Det är då nödvändigt att klicka på länken en extra gång.2 kommentarer til Hitta alla svenskspråkiga filmer och serier på Netflix

  1. Mia - kl. 18:41, 09-06-2018:

    Varför är det fortfarande nästan bara filmer och serier där man kan välja engelskt eller franskt tal på.

    Jag och mina barn ser gärna på Netflix men tyvärr är det inte många filmer barnen kan se så det inte går att välja svenskt tal.

  2. Stig Hjort - kl. 14:45, 30-08-2021:

    Vill se vilka filmer och serier som dubbats till Svenska på netflix

    Skriv kommentar