Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Better Call Saul har premiär i februari

Datum: 05/02/2015 | Inga kommentarer Nyheter

better call saul netflixDen efterlängtade spin-off serien på Breaking Bad, Better Call Saul får exklusiv premiär på Netflix Sverige den 9. februari. Det meddelar Netflix i ett pressmeddelande.

Första avsnittet av Better Call Saul kommer på Netflix på måndagen den 9. februari klockan 8.00, medan andra avsnittet kommer redan dagen efter. De efterföljande avsnitten kommer finnas tillgängliga varje tisdag. Det är totalt 10 avsnitt av Better Call Saul. Se en trailer till serien nederst i artikeln.

Orsaken till att alla avsnitt av Better Call Saul inte kommer samtidigt på Netflix Sverige är att serien visas parallellt på tv i USA. Avsnitten kommer således först vara tillgängliga på Netflix Sverige dagen efter de har visats på amerikansk tv.

Better Call Saul är utvecklat av Breaking Bad-skaparen Vince Gilligan och har Bob Odenkirk i huvudrollen. Serien är en så kallad spin-off på advokaten Saul Goodman från Breaking Bad och berättar historien om Saul under åren före han blev advokat för Walter White. Allt från parkeringsböter till massmord och finansiell svindel – Saul klarar alltihop.

Det är för övrigt redan annonserat att serien får ytterligare en säsong. Better Call Saul säsong 2 är planlagd till att ha premiär på Netflix Sverige under 2016.

Se Better Call Saul på Netflix Sverige från den 9. februari.    Skriv kommentar