Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Ny trailer till ‘Stranger Things’ säsong 2

Datum: 18/08/2017 | Inga kommentarer Nyheter

Streamingtjänsten Netflix har just gett ut den första trailern till uppföljaren av förra sommarens stora streaminghit. Det är naturligtvis ‘Stranger Things’ säsong 2 vi talar om, som får premiär den 27e oktober.

Se den 3 minuter långa trailer nederst i artikeln. Det har tidigare getts ut en teaser till den nya säsongen men detta är den första trailern i full längd – som för övrigt åtföljs av Michael Jacksons mega-hit ‘Thriller’.

Will Byers blev räddad från “The Upside Down” och demogorgonen blev besegrad i första säsongen men något större och ännu kusligare hotar nu dem överlevande och medborgarna i Hawkins måste därmed förbereda sig på nya rädslor från mystiska varelser i den nya säsongen, som är på totalt 9 avsnitt.

I trailern, som blev utgiven i förbindelse med filmfestivalen Comic-Con 2017, är Eleven (Millie Bobby Brown) bemärkelsevärt mycket frånvarande men hon försvann som bekant i den slutliga uppgörelsen. Något tyder dock på att hon snart förenas med Will, Dustin, Mike och Lucas.

Alla de välkända skådespelarna från första säsong återvänder i säsong 2 medans en massa nya kommer att tillkomma. Häribland danska Linnea Berthelsen, som i serien kommer spela karaktären Roman, som beskrivs vara en känslomässigt påverkad, magnetisk ung kvinna som drabbats av en fruktansvärd förlust som barn.

Tidigare under månaden offentliggjordes det att ‘Stranger Things’ har nominerats till 18 Emmy Awards – tv-världens svar på Oscar – häribland bästa dramaserie och bästa biroll till Millie Bobby Brown och David Harbour – sheriffen i Hawkins.

Se ‘Stranger Things‘ på Netflix. Säsong 2 får premiär den 27e oktober 2017. Alla avsnitt kan ses direkt.    Skriv kommentar