Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Will Farrell och Netflix klara för “Eurovision”

Datum: 27/07/2018 | Inga kommentarer Nyheter

Den amerikanska komikern måste ligga i för att öva upp rösten, för han är nämligen klar för Eurovision Song Contest! Dock inte den officiella tävlingen, utan en Netflix-film som är baserad på showen!

Det skriver hemsidan Deadline.

Will Farrell (“Anchorman”, “Step Brothers”) vill skriva komedifilmen, som helt enkelt har fått titeln “Eurovision”, i samarbete med Andrew Steele (“Casa de mi Padre”).

Det är ännu oklart vilken roll Will Farrell kommer att ha i filmen, men han har tidigare visat upp sina färdigheter i sång och musik i till exempel “Step Brothers”, så det är inte helt otänkbart att han själv kommer att stå på scenen som filmens huvudperson.

Eurovisionsschlagerfestivalen har anordnats sedan år 1956, och det är en av årets största och mest populära musikhändelser.

Det sägs att Will Farrell själv är ett stort fan av Eurovision Song Contest, då han tidigare under året dök upp under repetitionerna av årets tävling i den portugisiska huvudstaden Lissabon. Det var den svenske musikern Benjamin Ingrosso som fick syn på honom.

Vi kan därför anta att komedin “Eurovision” har varit under utveckling i ett par år – om Will var i Portugal för att göra research och inte bara för sitt eget nöjes skull!

Det finns ännu ingen information om när “Eurovision” kommer ha premiär på Netflix Sverige.    Skriv kommentar