Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Tom Hardy och Ridley Scott gör ny Netflix film; War Party

Datum: 27/04/2017 | Inga kommentarer Nyheter

Streamingtjänsten Netflix har tydligen haft den stora plånboken uppe ur fickan och spenderat ett enormt belopp för filmen ‘War Party’ med Tom Hardy i huvudrollen.

Det skriver The Hollywood Reporter.

Medan Tom Hardy (Mad Max: Fury Road, Inception, The Revenant) tar sig an skådespeleriet så kommer Andrew Dominik (The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford, Killing Them Softly) sitta i regissörsstolen med den välkända Ridley Scott (Alien, Blade Runner) vid sin sida som producent.

Det är vid nuvarande tidpunkt mycket sparsamt med information om ‘War Party’, men filmen ska vara baserad på verkliga händelser från de amerikanska Navy SEALs (grodmän), där Tom Hardy kommer spela rollen som en högt uppsatt och respekterad soldat.

Enligt The Hollywood Reporter har det varit stort intresse av att köpa filmen från diverse filmstudior som Amazon, Universal och Lionsgate, men det var alltså Netflix, som slutade med rättigheterna i sin hand.

‘War Party’ är blott den senaste filmen med imponerande krafter som Netflix har köpt. Det har redan bekräftats att det inom kort kommer filmer med Will Smith, Brad Pitt, Jake Gyllenhaal, Henry Cavill, Robert De Niro, Al Pacino m.fl. Alla filmer kommer ha exklusiv premiär på Netflix.

Det finns inga upplysningar omnär ‘War Party’ kommer vara tillgängligt på Netflix Sverige.    Skriv kommentar