Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

6 nya animationsserier från DreamWorks under 2018

Datum: 17/01/2018 | Inga kommentarer Nyheter

De yngsta Netflixmedlemmarna kan glädja sig åt att streamingtjänsten har meddelat att d i samarbete med DreamWorks kommer ha premiär på sex nya animationsserier med välkända figurer från företagets biograffilmer.

Det skriver Netflix i ett pressmeddelande.

Det kommer bland annat nya serier med ‘Boss Baby’, ‘Trolls’ och ‘Kapten Kalsong’.

Den första animationsserien ‘Trolls: The Beat Goes On!’ får premiär redan den 18 januari 2018 där trollen kommer fortsätta festen i sin fantastiska skog som de har hemma.

Senare under året kommer serierna ‘She-Ra’, ‘The Boss Baby: Back in Business’, ‘Harvey Street Kids’ och ‘The Epic Tales of Captain Underpants’, som båda är baserade på biograffilmer samt helt nya karaktärer.

Sist men inte minst kommer även 3e säsongen av ‘Trollhunters’ samt serien ‘3 Below’, som är andra delen i trilogin baserad på ‘Trollhunters’. Det var i november 2017 som skaparen Guillermo del Toro kunde avslöja att ‘Trollhunters’ är en del av en trilogi vid namn ‘Tales of Arcadia’. Därmed utvidgas universumet nu med två nya spin-off serier; ‘3 Below’, som handlar om utomjordingar och ‘Wizards’ som handlar om trollkarlar. Tredje delen ‘Wizards’ får premiär på Netflix under 2019.

DreamWorks och Netflix har länge haft ett samarbete som mynnat ut i serier med ‘Drakryttarna’, ‘DinoTrux’, ‘Mästerkatten i Stövlar’, ‘Turbo FAST’ med flera. Totalt har Netflix och DreamWorks gjort 12 exklusiva animationsserier som uteslutande kan hittas på streamingtjänsten.    Skriv kommentar