Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Daredevil säsong 2 på Netflix i mars

Datum: 16/02/2016 | Inga kommentarer Nyheter

daredevil-superhjält-netflixNu kan Netflix lyfta på skynket och avslöja premiärdatumet på den länge väntade säsong 2 av Daredevil. Från den 18. mars 2016 kan Marvel’s Daredevil Säsong 2 streamas exklusivt på Netflix Sverige. Av denna anledningen har streamingtjänsten skickat ut en trailer som kan ses nederst i artiklen.

Det har de senaste dagarna gått rykten om att Daredevil säsong 2 kommer ha premiär den 25. mars. Det var samma dag som den länge väntade superhjältefilmen Batman v Superman: Dawn of Justice har premiär och således skulle de tre superhjältarna konkurrera om tittarna. Men så sllutade situationen som bekant inte nu då Netflix har annonserat att Daredevil återkommer på streamingtjänsten den 18. mars, då alla avsnitten av säsong 2 kan ses med det samma.

Marvel’s Daredevil handlar om Matt Murdock, som mister synen som barn och därför förstärks hans övriga sinnen. Matt Murdock lever av att bekämpa kriminalitet som advokat på dagen och som superhjälten “Daredevil” på kvällen i Hell’s Kitchen i New York City.

Efter Daredevil Säsong 2 er kommet på Netflix, venter vi blot på at serierne omhandlende Luke Cage og Iron Fist får premiere, som alle alle leder op til en stor superhelteforening i Marvel’s The Defenders, som får eksklusivt premiere på Netflix.

Se Daredevil säsong 2 på Netflix Sverige fra. 18 marts.    Skriv kommentar