Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

”Unbreakable Kimmy Schmidt” återkommer som interaktiv serie

Datum: 10/07/2019 | Inga kommentarer Nyheter

Netflix-komedin ”Unbreakable Kimmy Schmidt” fick förra året dödsstöten av streamingtjänsten efter fyra säsonger, men nu ger Netflix komediserien en extra chans.

Det har precis avslöjats att ”Unbreakable Kimmy Schmidt” återkommer på skärmen som en interaktiv serie.

Netflix har tidigare testat interaktiva serier, bland annat ”Black Mirror: Bandersnatch”, och senast ”You vs. Wild” med den alltid lika energiske Bear Grylls.

”Unbreakable Kimmy Schmidt” var en av de första komediserierna från Netflix Orginals, och kommer även vara den första komediserien som streamingtjänsten gör interaktiv.

I serien kommer fans och tittare få möjlighet att påverka historien och göra val åt huvudpersonerna, samt välja mellan olika skämt.

Även om serien ursprunligen lades ned förra året, så är alla skådespelarna i form av Ellie Kemper, Tituss Burgess, Jane Krakowski och Carol Kane tillbaka i sina vana roller i specialavsnittet, som får premiär 2020.

Tina Fey och Robert Carlock har skapat ”Unbreakable Kimmy Schmidt”, som har Ellie Kemper (”The Office”, ”Bridesmaids”, ”21 Jump Street”) i huvudrollen, som handlar om Kimmy (Ellie Kemper), som efter 15 år då hon levt i en sekt blir räddad tillsammans med tre andra kvinnor. För att återvända till livet reser Kimmy till New York, men det är inte lätt att anpassa sig efter 15 år i fångenskap.

Se ”Unbreakable Kimmy Schmidt” på Netflix Sverige. Det nya specialavsnittet har premiär 2020.    Skriv kommentar