Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Netflix ger upp Marco Polo

Datum: 13/01/2017 | 1 kommentar Nyheter

Den berömda upptäcktsresanden Marco Polo har varit ute på sitt sista äventyr då Netflix har beslutat sig för att droppa serien efter två säsonger.

Det bekräftar streamingtjänsten för det amerikanska mediet Deadline.

Marco Polo hade premiär på Netflix under 2014 där den skapade mycket uppmärksamhet på grund av seriens höga budget och historia. Därför blev serien förnyad med ytterligare en säsong som dock inte förmådde att skapa det stora uppseendet vid premiären. Därför har Netflix valt att inte göra en tredje säsong.

“Vi vill gärna tacka våra partners på Marco Polo, allt från skådespelarna vars prestationer var i världsklass till de engagerade producenterna, inkluderat John Fusco, Dan Minahan, Patrick Macmanus, som la ner hjärta och själ i serien, samt självklart Harvey, David och våra vänner på TWC (The Weinstein Co.), som var våra samarbetspartners från början till slut,” säger Cindy Holland, Netflix VP of Original Content.

Offentliggörandet från Netflix kommer inte som någon stor överraskning då det under en bemärkningsvärt lång period varit tyst runt serien fastän Marco Polo säsong 2 hade premiär ända tillbaka i juli 2016.

Streamingtjänsten har dock hållt liv i hoppet att hålla aktiviteten igång på de Marco Polo-fokuserade sociala medierna hela vägen till slutet, men detta var uppenbart inte tillräckligt för att rädda serien.

Marco Polo är inte den första serien som Netflix har droppat. Streamingtjänsten har tidigare gett dödsstöten till Hemlock Grove, Lilyhammer och Bloodline.

Se Marco Polo säsong 1 och 2 på Netflix Sverige.1 kommentar til Netflix ger upp Marco Polo

  1. Niclas - kl. 21:12, 04-05-2017:

    Hur kan man lägga ner den bästa serie som finns!!!
    Det här var ingen kul läsning.
    Dom som inte sett den SE DEN!

    Skriv kommentar