Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Star Trek: Discovery uppskjuten på obestämd tid

Datum: 11/02/2017 | 1 kommentar Nyheter

Under 2016 kunde Netflix avslöja att internettjänsten hade köpt alla rättigheterna till Star Trek som utöver att omfatta alla de gamla serierna också inkluderar den nya Star Trek: Discovery.

På dåvarande tidpunkt var premiärdatumet för denna Star Trek-serien fastställd till januari 2017, senare ändrades det till maj 2017, och nu avslöjar produktionsbolaget CBS att serien ännu en gång skjuts upp – denna gång på obestämd tid.

Det är därmed osäkert när den ikoniska franchisen återvänder med ett nytt rymdskepp, nya karaktärer och nya uppdrag.

Förseningen beror dock inte på att projektet ska läggas ner då CBS säger att detta ambitiösa projekt på 13 avsnitt bara kräver mer tid och att de mycket gärna vill göra det ”ordentligt” när serien återkommer på skärmen för första gången sedan 2005.

I Star Trek: Discovery medverkar Sonequa Martin-Green, Michelle Yeoh, Anthony Rapp, Doug Jones, James Frain m.fl.

“Star Trek är en av de mest ikoniska showerna i tv-historien och vi är begeistrade över att samarbeta med CBS och att delge den älskade serien till alla Trekkies runt om i världen” sa Sean Carey, Vice President för Global Television hos Netflix, då det avslöjades att den nya Star Trek-serien skulle visas på Netflix. “Det nya kapitlet i sagan lovar att bygga vidare på den ikoniska traditionen och kommer säkert begeistra Netflixmedlemmar över hela världen.”

När Star Trek: Discovery äntligen landar så kommer de nya avsnitten att kunna ses på Netflix bara 24 timmar efter tv-premiären i USA.

Alle de tidigare Star Trek-serierna så som Star Trek: The Next Generation och Star Trek: Enterprise kan hittas på Netflix Sverige i dag.1 kommentar til Star Trek: Discovery uppskjuten på obestämd tid

  1. Susanne - kl. 21:28, 19-02-2017:

    När kommer säsong 8 av Modern family på svenska Netflix ?

    Vänligen
    Susanne

    Skriv kommentar