Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Trailer: Hårdföra Luke Cage omgiven av kaos

Datum: 13/08/2016 | Inga kommentarer Nyheter

luke-cage-netflix-danmark-300x210Den 30. september har Marvel och Netfli’ senaste seriesatsning exklusiv premiär på streamingtjänsten. Det handlar om den barska Luke Cage som är tillbaka i sin egna fristående serie efter det att vi först stiftade bekantskap med honom i serien om Jessica Jones. Netflix har nyligen skickat ut en trailer från serien som kan ses nederst i artikeln.

Det är inga tvivel om att Luke Cage är en av de hårdaste killarna i Marveluniversumet. I nedanstående klipp ses han riva bort dörren på en bil, slå hål i väggen, slå otaliga skurkar och ta emot flertalet skot direkt mot kroppen utan att han verkar det minsta medtagen. Detta är naturligvis bara början, för senare i serien är det Cornell “Cottonmouth” Stokes (Mahershala Ali) som står för tagning.

Luke Cage spelas i serien av Mike Colter – samma karaktär och person som bartendern från Netflixserien Jessica Jones som hade premiär förra året. Utöver medverkar också Mahershala Ali som Cuttonmouth, Alfre Woodard som Mariah Dullard, Simone Missick som Misty Knight, medan Rosario Dawson återvänder som karaktären Claire Temple som man även kunde uppleva i den andra superhjälte-serien Daredevil, som också kan ses på Netflix. Sist men inte minst spelas rollen som Claires mamma; ‘Soledad’ av Sonia Braga, som fnyligen spelade huvudrollen i den rosade Aquarius, som blev nominerad till huvudpriset vid Cannes Film Festival 2016.

Luke Cage är den tredje av fyra (nu fem) helt nya serier med kända superhjältar från Marvel som Netflix och Disney har ingått avtal om. De andra serierna handlar om Jessica Jones, Iron Fist och Luke Cage, därefter kulmninerar det hela i en The Defenders-miniserie där ett dreamteam av superhjältarna går samman för att klara den svåraste fienden hittills.

Alla avsnitt av Luke Cage kan ses på Netflix Sverige från den 30. september.    Skriv kommentar