Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Netflix köper 20 kinesiska filmer och serier

Datum: 20/01/2017 | Inga kommentarer Nyheter

MediaCorp och Netflix har ingått ett samarbete, som kommer ge 20 kinesiskspråkiga filmer och serier till streamingtjänsten, däribland Sverige.

Det skriver The Hollywood Reporter.

Bland de kommande titlarna är The Little Nyonya, The Golden Path, The Dream Job och The Truth Seekers, som alla kommer kunna ses på Netflix Sverige i löpet av 2017.

“Urvalet på Netflix växer varje dag och vi är glada för att kunna lägga till dessa originaldraman från MediaCorp till streamingtjänsten. Dessa populära shower kommer nu kunna hitta en ny publik över hela världen vilket gör Netflix till en internettjänst som har något för alla,” säger Jessica Lee, VP Communications, Netflix Asia.

Cheah Chee Kong från MediaCorp tillägger; “Vi är glada för att få denna möjlighet att visa upp våra lokala draman för en global publik på Netflix. Vi hoppas nå ut till våra kräsna fans, som söker efter asiatiska filmer och serier av hög kvalitet.”

Netflix är en global film- och serietjänst som arbetar med att erbjuda samma urval tillgängligt för hela världen, således att vi i Sverige exempelvis kan se Kinesisk film samtidigt som de i Kina kommer kunna se Svenska filmer.    Skriv kommentar