Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Hoppa över intron med ny funktion på Netflix

Datum: 21/04/2017 | Inga kommentarer Nyheter

Har du fått nog av introsången till Family Guy, Friends eller den långsamma öppningen i House of Cards, så har Netflix nu gjort klart med en ny funktion där du lätt och smidigt kan hoppa över intromusiken med ett enkelt klick!

För att hoppa över ett intro ska man klicka på knappen som finns nederst till höger på skärmen som du kan se på bilden som tillhör denna artikeln. Knappen visas när introt startar.

Netflix har långe hoppat över introt om man sett flera avsnitt i rad, men den nya funktionen ger dig möjligheten att hoppa över introt direkt.

Den nya knappen har varit tillgänglig hos några Netflixmedlemmar under en längre period men ska nu finnas tillgänglig för alla användare.

Det är osäkert om funktionen är tillgänglig på iPhone, Android, Apple TV eller smart TV, men Flixfilmer kan bekräfta att det fungerar när man ser Netflix på en dator.

Streamingtjänsten Netflix testar hela tiden nya funktioner för att förbättra användarupplevelsen och ovannämnda funktion är den senaste som Netflix har introducerat. Tidigare kan det nämnas profiler samt ny sökfunktion på hemsidan.

Det är dock inte alla test som utmynnar i nya funktioner. Under 2014 var där bland annat historier om att streamingtjänsten Netflix var på väg att testa en ny privat funktion som innebar att man kunde se filmer och serier i fred utan att de skulle framgå i historiken.    Skriv kommentar