Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Förunderlig teaser-trailer till A Series of Unfortunate Events

Datum: 08/11/2016 | Inga kommentarer Nyheter

a-series-of-unfortunate-events-teaser-trailer-netflix-danmark-300x185Efter tre år i produktion med långvariga auditions och förberedelser så har Netflix äntligen sänt ut den första förhandstitten till den efterlängtade serien; A Series of Unfortunate Events , som streamingtjänsten meddelade under 2014. Förhandstitten till serien som är baserad på bestseller-bokserien Lemony Snicket kan ses nederst I artikeln.

Trailern är lika förunderlig och lockande som man kan förvänta sig av historiens universum. I klippet ses Lemony Snicket som spelas av Patrick Warburton (Family Guy, Seinfeld), går uppe på setet till serien där han uppmanar Netflixmedlemmarna att inte göra samma misstag som Netflix, och ber dem innerligt att undgå serien och den hemska historien för att på det sättet undvika slumpmässig ondska. Samtidigt kan man höra Greve Olaf på väldigt gott humör I bakgrunden. Greve Olaf spelas för övrigt av Neil Patrick Harris (How I Met Your Mother).

A Series of Unfortunate Events skildrar den tragiska historien om de föräldralösa Baudelaire-barnen – Violet, Klaus och Sunny och den onda Greve Olaf vill göra allt för att få fingrarna på deras arv. De tre syskonen måste hela tiden överlista Olaf och förhindra hans många lömska planer och genomskpda hans förklädnader för att lösa mysteriet om sina föräldrars död.

Serien består av åtta avsnitt och förutom ovannämnda så medverkar också Joan Cusack (Justice Strauss), Malina Weissman (Violet Baudelaire) Aasif Mandvi (Uncle Monty) och Louis Hynes (Klaus Baudelaire).

I slutet av 2015 höll Netflix en öppen audition där streamingtjänsten sökte barn till rollerna Violet och Klaus. Alla kunde deltaga och därför var det möjligt för barn även I Sverige att ställa upp. Det ser dock inte ut som om några svenska barn tog sig igenom nålsögat och skickades till Kanada för att vara med I inspelningarna.

Historien om Lemony Snicket har tidigare filmatiserats år 2004 med skådespelare som Jim Carrey, Meryl Streep och Jude Law medverkade. Filmen producerades av Paramount Pictures, som nu också samarbetar med Netflix i den nya serien. Emmy-vinnaren Barry Sonnenfeld och författaren Daniel Handler är också med och producerar serien.

A Series of Unfortunate Events kan ses på Netflix Sverige från den 13:e januari 2017 och den kommer vara tillgänglig i 4K Ultra HD och HDR.    Skriv kommentar