Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Superskurk återkommer i ny ‘Daredevil’ säsong

Datum: 24/11/2017 | Inga kommentarer Nyheter

Wilson Fisk, den åsidosatta superskurken i första säsongen av ‘Daredevil’, återkommer i den kommande säsong 3.

Det kan den amerikanska median Deadline avslöja, medan Netflix mer kryptiskt bekräftar nyheten på Twitter med bilden och kommentaren som kan ses nederst i artikeln.

Superskurken spelas av Vincent D’Onofrio (Full Metal Jacket, Jurassic World), som för sin roll som Wilson Fisk mottog en Emmy-nominering för sitt arbete i säsong 1.

I första säsongen gjorde Wilson Fisk vad han kunde för att göra livet så besvärligt som möjligt för Matt Murdock (Charlie Cox), som i sin roll som advokat försöker få de kriminella bakom lås och bom, men som om natten kliver i Daredevil-dräkten. Han prövar nämligen att göra stan till en säkrare plats men det är inte lätt med geniet Wilson Fisk på nacken.

“Vincent är en extraordinär skådespelare som återkommer med de otroliga kännetecken han har som Fisk,” säger Jeph Loeb, chef för Marvel TV.

Marvel och Netflix har ännu inte offentliggjort premiärdatumet för ‘Daredevil’ säsong 3, även om det redan under sommaren 2016 meddelades att superhjälten skulle återkomma i en ny säsong.

Nya säsonger är också på väg med ‘Luke Cage’ och ‘Jessica Jones’, men inte heller här finns det några premiärdatum på bordet.

Se ‘Daredevil‘ på Netflix Sverige.    Skriv kommentar