Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Netflix når 100 miljoner medlemmer under 2018

Datum: 01/12/2015 | Inga kommentarer Nyheter

netflix-logo-300x200Den amerikanska analysbyrån IHS uppskattar att streamingstjänsten Netflix kommer att uppleva en jättestor framgång av antalet medlemmar de kommande åren, och kommer inom loppet av 2018 ha över 100 miljoner användare. Det är en ökning på mer än 22%. Det skriver TBI Vision.

Netflix har i nuvarande tidspunkt 69 miljoner medlemmar fördelat över hela världen, och analysverksamheten förutser då även att den explosiva medlemsframgången primärt kommer att inträffa i Europa, där Netflix hela tiden utvecklar sina aktiviteter.

Det är i synnerhet Netflix investeringar i filmer och serier från varje land, som förväntas locka nya kunder. Produktionen av franska och italienska serier har bland annat redan påbörjats och det beräknas, att när dessa serier har premiär, kommer de att locka en hel del nya medlemmar till streamingtjänsten från respektive land.

Netflix lägger samtidigt väsentligt mycket mer pengar på att utveckla unikt innehåll i förhållande till sina konkurrenter och Netflix kommer därmed i framtiden att kunna erbjuda filmer och serier, som inte kommer att finnas på andra filmtjänster. Netflix kommer de kommande åren att använda mer än 6 miljarder på att försäkra sig exklusiva rättigheter till film och serier, samt att utveckla nya program, som bara kan ses på Netflix.    Skriv kommentar