Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

David Fincher är drivkraften bakom ny futuristisk animerad serie: “Love Death & Robots”

Datum: 14/02/2019 | 1 kommentar Nyheter

De kända film- och serieskaparna David Fincher och Tim Miller, som ligger bakom det senaste årets publiksuccé “Deadpool” har slagit sina påsar ihop och utvecklat en ny animerad antologiserie exklusivt för Netflix.

Serien har fått namnet “Love, Death & Robots” och kommer att bestå av 18 avsnitt.

Det informerar streamingtjänsten om i ett pressmeddelande, och kan samtidigt avslöja ett par bilder som kan ses nederst i denna artikel.

“Love, Death & Robots” bjuder på science fiction, fantasy, skräck och komedihistorier, som riktar sig till den vuxna publiken.

Avsnitten kommer att vara 5-15 minuter och skapas av animationsstudios från hela världen, och kommer därmed ha en unik stil, från 2D till fotorealistisk 3D CGI.

Tim Miller säger om “Love, Death & Robots” att det är ett drömprojekt, och tillägger:

“Serien kombinerar min kärlek till animation och fantastiska historier. Kultfilm, tecknade serier, böcker och magasin med fantastisk fiktion har inspirerat mig under årtionden, men de har alltid varit hänvisade till nördkulturen, som jag var en del av. Jag är så jäkla glad för att det kreativa landskapet har ändrat sig och att man kan tillåta sig att göra en serie som denna.”

David Fincher har redan ett samarbete med Netflix via den precis avslutade serien “House of Cards” samt “Mindhunter”, som snart återvänder med säsong 2. Tim Miller låg, som tidigare nämnt, bakom biosuccén “Deadpool”, och arbetar just nu på en uppföljare till “Terminator”.

“Love, Death & Robots” har ännu inte fått något officiellt premiärdatum.1 kommentar til David Fincher är drivkraften bakom ny futuristisk animerad serie: “Love Death & Robots”

  1. Erik Levin - kl. 22:21, 14-02-2019:

    Enligt Internet ska den har premiär 15 mars.

    Skriv kommentar