Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Adam Sandler är tillbaka med ny Netflixfilm: ‘The Week Of’

Datum: 30/03/2018 | 1 kommentar Nyheter

Den 27 april har komedifilmen ”The Week Of” premiär på Netflix. Det är den fjärde filmen i rad som den amerikanska stjärnskådespelaren Adam Sandler har medverkat i exklusivt för streamingtjänsten.

Se teasern till ”The Week Of” längst ned i artikeln.

”The Week Of” är den fjärde filmen utav totalt åtta stycken som Adam Sandler kommer att spela in exklusivt för Netflix, och denna gång får komikern sällskap av Chris Rock (”Grown Ups”, ”Everybody Hates Chris”). I filmen kommer de att spela ett par äldre familjefäder vars barn ska gifta sig med varandra. De två råkar dock ut för en något spänd situation eftersom Adam Sandlers karaktär, som kommer från medelklassen, är fast besluten att betala för bröllopet även om Chris Rock har massor av pengar.

Utöver de ovan nämnda skådespelarna avslöjar trailern också att de välkända vännerna Rachel Dratch och Steve Buscemi medverkar i den kommande komedifilmen.

”The Week Of” regisseras av Robert Smigel, som tidigare har skrivit manus till komedin ”You Don’t Mess with the Zohan” – även den med Adam Sandler i huvudrollen.

Även om Adam Sandler ofta får folk att trilla av stolen – dock inte i positiv mening – så är filmerna som han gör åt Netflix en otvivelaktig framgång. Det meddelar i alla fall Netflix, eftersom alla de tidigare filmerna har varit bland de allra största premiärerna på filmtjänsten. De tre tidigare filmerna som Adam Sandler har medverkat i hos Netflix är: ”The Ridiculous 6”, ”The Do-Over” och ”Sandy Wexler”.

Komedifilmen ”The Week Of” har premiär på Netflix Sverige den 27 april.1 kommentar til Adam Sandler är tillbaka med ny Netflixfilm: ‘The Week Of’

  1. Juha T - kl. 10:22, 01-04-2018:

    Onej, inte en Adam Sandler film till… Men jag antar att man inte kan argumentera mot Netflix statistik, folk vill tydligen se hans filmer. Själv har jag märkt att jag allt oftare, förmodligen för att jag blir äldre och äldre, inte har mycket till övers för vad majoriteten gillar. Det tragiska med Netflix är att de anpassar sig utefter vad denna majoritet gillar och konfigurerar filmerna/serierna utefter deras smak. Skulle vara intressant och se statistik på demografin bakom siffrorna.

    Skriv kommentar