Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

The Punisher får egen Netflix-serie

Datum: 25/05/2016 | Inga kommentarer Nyheter

the-punisher-netflix-serie-300x300The Punisher, som var skurken i den senaste säsongen av superhjälte-serien Daredevil får sin helt egna Netflixserie. Det meddelar Netflix och Marvel i ett gemensamt pressmeddelande.

Det har länge ryltats om att The Punisher kommer få sin egen serie på streamingtjänsten Netflix – x – på samma sätt som Daredevil, Jessica Jones och snart Luke Cage och Iron Fists – men det är först nu som Netflix kan ta död på ryktena och avslöja planerna om den nya serien.

Det är också Jon Bernthal, som spelade The Punisher i Daredevil äsong 2 som får huvudrollen i den nya serien. Netflix och Marvel var uppenbart nöjda med hur Jon Bernthal spelade The Punisher, att de inte kunde undgå att ge honom en egen serie.

Det var annars bara planer om att göra serier med Daredevil, Jessica Jones, Iron Fist och Luke Cage i avtalet mellan Netflix och Marvel, men nu är de alltså eniga om att göra ännu en superhjälte-serie. Förutom de fyra (nu fem) fristående superhjälte-serierna, så kulminerar det hela senare i en The Defenders-miniserie där ett dreamteam av superhjältarna går samman mot de onda krafterna. Här är det meningen att Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage och Iron Fist kommer medverka i samma serie. Serien om The Defenders bliver dock verklighet efter de övriga serierna haft premiär. Huruvida The Punisher kommer att spela en roll i The Defenders vet man ännu inte.

The Punisher förväntas att få premiär på Netflix Sverige under 2017.    Skriv kommentar