Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Stranger Things förnyas med en fjärde säsong

Datum: 02/10/2019 | Inga kommentarer Nyheter

Idag meddelar Netflix att den hyllade serien Stranger Things förnyas med en fjärde säsong. Netflix och bröderna Duffer, skaparna bakom serien, har samtidigt kommit överens om ett flerårigt film- och serieavtal.

“Bröderna Duffer och Stranger Things har fängslat tittare runt om i världen. Vi är därför väldigt glada över att utöka vårt samarbete med dem och få ta del av deras livliga fantasi i andra film- och serieprojekt som våra tittare kommer att älska. Vi kan inte vänta med att se vad som komma skall när bröderna Duffer lämnar världen Upside Down bakom sig,” säger Ted Sarandos, Chief Content Officer, Netflix.

“Vi är väldigt glada över att fortsätta vårt samarbete med Netflix. Ted Sarandos, Cindy Holland, Brian Wright och Matt Thunell gav både oss och vår serie en enorm chans – som har förändrat våra liv för alltid. Hela teamet från Netflix har inte varit något annat än sensationellt, från vårt första pitchmöte till premiären av Stranger Things 3, vilket ger oss den typ av stöd, vägledning och kreativ frihet som vi alltid drömt om. Vi kan inte vänta med att få berätta många fler historier tillsammans – och vi börjar naturligtvis med en retur till Hawkins!”    Skriv kommentar