Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Första trailern till Orange Is the New Black säsong 3

Datum: 25/04/2015 | 1 kommentar Nyheter

sæson-3-orange-is-the-new-black-danmark-netflix-300x200Den prisvinnande och hyllade serien Orange Is the New Black återkommer på Netflix Sverige med en helt ny säsong den 12. juni och streamingtjänsten har nyligen skickat ut den första trailern till säsong 3. Se den nederst i artikeln.

I Orange Is the New Black säsong 3 är Piper, Red, Crazy Eyes, Taystee, Poussey, Sophia, Daya, Gloria, Big Boo, Pennsatucky och alla de andra kvinnorna i Litchfield tillbaka med mer drama och lustiga historier. Alex är också tillbaka i Litchfield och en nyinförd Stella (Ruby Rose) ansluter sig till gänget i fängelset.

Det är dock på förhand avslöjat att skådespelaren Jason Biggs, som spelar Pipers ex-man Larry Bloom, inte medverkar i den kommande säsongen. Han har dock öppnat för möjligheten att återkomma vid en senare tidspunkt, vilket kan antydas som att Netflix också planerar att göra en säsong 4 av serien.

Se Orange Is the New Black säsong 3 på Netflix Sverige från den 12. juni. Du hittar säsong 1-2 på Netflix här: Länk1 kommentar til Första trailern till Orange Is the New Black säsong 3

  1. Netflix gör Orange is the New Black säsong 4 | Flixfilmer - kl. 10:22, 24-05-2015:

    […] Se en trailer till Orange is the New Black säsong 3 här: Trailer. […]

    Skriv kommentar