Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Netflix gör en tredje och sista säsong av Hemlock Grove

Datum: 01/10/2014 | Inga kommentarer Nyheter

hemlock-grove-netflixDet har nyligen bekräftats att Netflix-serien Hemlock Grove kommer tillbaka för en tredje och sista säsong. Den kommer innehålla 10 avsnitt och får premiär 2015.

”Vi är tacksamma för att fans av Hemlock Grove har kämpat intensivt för serien över två säsonger” säger seriens skapare Eli Roth. ”Vi ser fram emot att ta den sista säsongen till ännu fler mörka och oväntade ställen och ge tittarna den mordiska avslutningen som man kan förvänta av en serie som Hemlock Grove.”

Den första säsongen av Hemlock Grove hade premiär på Netflix i juni 2013 och hade fler tittare under starten än den mycket omtalade serien House of Cards med Kevin Spacey. Hemlock Gröve säsong 2 hade premiär den sista juli och blev väl mottaget av medier, så väl som Netflixmedlemmar. Under 2015 kan man se avslutningen på Hemlock Grove när säsong 3 kommer på Netflix.

Horrorserien Hemlock Grove tar ursprung i en liten by i Pennsylvania och det ovanliga förhållandet mellan Roman Godfrey och inflyttade Peter Rumancek, som bägge döljer ohyggliga hemligheter. Serien har Famke Janssen (X-men), Bill Skarsgård (Simon & The Oaks), Landon Liboiron (Terra Nova) och Dougray Scott (Mission Impossible II) i rollistan.

Hemlock Grove är en originalserie från Netflix och kan därmed inte ses på andra filmtjänster.

Hitta Hemlock Grove säsong 1 och 2 på Netflix Sverige: Länk.    Skriv kommentar