Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

‘Sense8’ får två timmars avslutning

Datum: 02/08/2017 | 1 kommentar Nyheter

Häromdagen kunde streamingtjänsten Netflix överraskande meddela, att sci-fi-serien ‘Sense8’ återvänder på Netflix med ett två timmars specialavsnitt, som kommer vara den slutliga avslutningen på serien.

Det är överraskande eftersom Netflix i början av juni tillkännagav att serien hade avslutats efter två säsonger och streamingtjänsten kommenterade efterföljande deras beslut med ett tillkännagivande på sociala medier.

Här var anledningen att det var omöjligt att återuppliva serien – förmodligen eftersom skådespelarna lösts från sina kontrakt och var i gång med att arbeta på andra projekt.

Nyheten om finalavsnittet mottages garanterat med öppna armar från seriens många fans, som sedan seriens avslut har kämpat på bra på sociala medier för att få serien återupplivad.

Det är en av seriens skapare Lana Wachowski, som offentliggjorde nyheten med ett längre besked, som kan läses nederst i artikeln.

Här framgår det att det sista avsnittet får premiär på Netflix nästa år. Det är alltså enbart tal om ett enkelt avsnitt på två timmar och inte en helt ny säsong.

‘Sense8’ är en berättelse som skapats av de kreativa genierna Lana Wachowski och Grant Hill (The Matrix, Cloud Atlas) samt J. Michael Straczynski (Changeling, World War Z), som är centrerat kring åtta personer från olika platser i världen, som alla upplever en våldsam syn, som sammanbinder dem till varandra mentalt.

Se ‘Sense8‘ på Netflix Sverige.



1 kommentar til ‘Sense8’ får två timmars avslutning

  1. Gunilla Persson - kl. 22:11, 06-08-2017:

    Hej, undrar om det finns en planerad uppföljning på Outlanders? Otroligt bra!!

    Skriv kommentar