Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Se första klippet från ‘Orange Is the New Black’ säsong 5

Datum: 10/05/2017 | Inga kommentarer Nyheter

Den 9. juni 2017 har femte säsongen av Orange Is the New Black premiär på Netflix Sverige, men redan nu har streamingtjänsten avslöjat ett 60 sekunders klipp som visar att livet i Litchfieldfängelset aldrig blir detsamma.

Se klippet nederst i artikeln.

Orange Is the New Black säsong 5 utspelar sig enbart över 3 dagar och klippet visar några av de mest dramatiska händelserna som esalerar under den korta perioden medan de intagna kämpar för rättvisa, frälsning och den respekt de förtjänar.

Fjärde säsongen av Orange Is The New Black lämnade oss med en cliffhanger som lämnade tittarna på soffkanten. Ett explosivt uppror startades av Pousseys plötsliga död, och kombinerat med de intagnas frustration och sorg eskalerade det snabbt till totalt kaos: Daya besitter en pistol och det står klart att livet i Litchfield aldrig blir det samma oavsett utfallet.

Säsong fem fortsätteræsonr där vi slutade, dvs till det ögonblick i fängelset då då beslut fattas som kommer påverka situationen både innanför och utanför fängelsets murar för all framtid.

Alla de välkända skådespelarna kommer medverka i den nya säsongen och det blir därför en återträff med alla fångarna, bland annat Taylor Schilling, Uzo Aduba, Kate Mulgrew, Laura Prepon, Laverne Cox, Dascha Polanco Taryn Manning ooch många fler.

Efter premiären på Orange Is the New Black säsong 5 så finns det mycket mer att vänta från de intagna på Litchfield eftersom Netflix har bekräftat att serien återkommer med en säsong 6 och 7.

Se Orange Is the New Black sæson 5 på Netflix Sverige från den 9. juni 2017.    Skriv kommentar