Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Netflix gör krigsfilm med Brad Pitt

Datum: 05/08/2015 | Inga kommentarer Nyheter

war-machine-brad-pitt-netflix-300x212Streamingtjänsten Netflix har precis gjort ett av sina största enskilda inköp någonsin med förvärvet av rättigheterna till krigsfilmen War Machine med Brad Pitt i huvudrollen. Filmen har premiär 2016. Det skriver Netflix i ett pressmeddelande.

War Machine är en provokativ satirisk komedi av David Michôd (Animal Kingdom, The Rover) med den världsberömde skådespelaren Brad Pitt (The Curious Case of Benjamin Button, World War Z, Moneyball) i huvudrollen som general Stanley McChrystal, som ska kommandera de internationella och amerikanska trupperna genom det omöjliga kriget i Afghanistan.

Den amerikanska median Deadline uppskattar att War Machine har kostat Netflix över $30 miljoner, viljet samtidigt symboliserar streamingtjänstens första filmköp med en världskänd och global skådespelare.

War Machine är inspirerad av bästsäljaren The Operators: The Wild and Terrifying Inside Story of America´s War in Afghanistan av Michael Hastings och produceras av Netflix, Brad Pitt och Ian Bryce (World War Z, Saving Private Ryan).

”Brad och David är det perfekta teamet för att göra denna aktuella, fängslande och underhållande film”, säger Netflix Chief Content Officer Ted Sarandos.

Inspelningarna av War Machine börjar i Augusti och filmen får exklustiv premiär på Netflix och utvalda biografer nästa år.    Skriv kommentar