Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Trailer: Will Smith kämpar mot fantasifulla varelser i ‘Bright’

Datum: 30/08/2017 | Inga kommentarer Nyheter

I förbindelse med detta årets Comic-Con i San Diego, USA, har streamingtjänsten Netflix gett ut den första fulla trailern till sin kommande och otroligt stora, fantasifulla filmsatsning; ‘Bright’.

Filmen, som instruerats av David Ayer (Fury, Suicide Squad, Training Day) och har Will Smith (Bad Boys) och Joel Edgerton (Exodus: Gods and Kings) i huvudrollerna, får exklusiv premiär på Netflix den 22e december 2017.

Se den helt nya trailern nederst i artikeln.

Att ‘Bright’ är en futuristisk action-/krimfilm går nog inte förbi obemärkt för de flesta efter de sett trailern då Will Smith ses slåss med både flygande feer i nattljuset och underliga skurkar med trollstavar.

Filmen utspelar sig i en värld där människor och övernaturliga varelser som orcher, älvor och feer lever sida vid sida, där Will Smith leder polisavdelningen som hanterar kriminella handlingar som innefattar magi. I samarbete med orchen Jakoby (Joel Edgerton) får de som uppgift att hitta ett vapen som alla är redo att döda för att lägga vantarna på – utan att avslöja för mycket, så måste detta vara den magiska trollstav som omtalas i trailern.

Utöver Will Smith och Joel Edgerton medverkar även Noomi Rapace, Lucy Fry, Edgar Ramirez, Ike Barinholtz och Enrique Murciano i originalfilmen från Netflix.

Det ryktas om att filmen har en budget på inte mindre än $90 miljoner dollar och det är därmed den största filmsatsningen från den amerikanska filmtjänsten någonsin. Enligt uppgift har Netflix dessutom betalt $3 miljoner enbart för manuskriptet av Max Landis.

Se ‘Bright’ på Netflix Sverige från den 22e december.    Skriv kommentar