Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Netflix beställer nytt övernaturligt drama

Datum: 20/04/2015 | Inga kommentarer Nyheter

netflix-logo2-300x194Montauk, är namnet på en ny övernaturlig dramaserie som streamingtjänsten Netflix har beställt hos regissörerna Matt Duffer och Ross Duffer (Wayward Pines, Hidden). Det skriver den amerikanske median Deadline.

Serien beskrivs som en kärleksförklaring till 80-talet och pågår i 1980-talets Montauk, Long Island, där en ung pojke försvinner ut i det blå. Medan vänner, familj och polis letar efter pojken blir de indragna i ett extraordinärt mysterium, som involverar topphemliga offentliga experiment, skrämmande övernaturliga krafter och en mycket märklig liten flicka.

Serien kommer bli på 8 avsnitt med en varaktighet på en timme per avsnitt.

De två tvillingbröderna Matt Duffer och Ross Duffer har skrivit manuskriptet och kommer också stå bakom kameran för serien. De har tidigare gjort sig kända för horrorthrillern Hidden, som de gjorde kort efter att de blev klara med skolan.

“Matt och Ross er två filmskapare med en otvetydig passion för spänning,” säger Cindy Holland, VP Originellt Innehåll. “Deras unika vision genomsyrar detta kommande drama med övernaturlig spänning, som kommer fånga vår globala publik.”

Montauk förväntas få premiär på Netflix Sverige år 2016.    Skriv kommentar