Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Netflix Hack: Se de hemliga funktionerna

Datum: 05/11/2014 | 1 kommentar Nyheter

ultra-4k-hd-netflix-sverige-300x169Är du intresserad av att kolla bildkvalitet och framerate på Netflix eller få tillgång till hemliga inställningar, i så fall får du här lite tips på hur du får tillgång till den bakomliggande kontrollpanelen medan du ser på Netflix på din dator.

Man får tillgång till de extra inställningarna genom att trycka på SHIFT + ALT + VÄNSTERPIL, medan man ser på en film eller serie via webläsaren. Då dyker en meny upp där du kan hitta upplysningar om spelare, kvalitet, buffer, CPU m.m.

I menyn Stream Manager kan man själv välja vilken bildkvalitet man önskar att streama med. Här kan man också försäkra sig att man alltid ser filmer och serier i med högsta möjliga kvalitet.

Om du upplever problem med synkroniseringen, till exempel att ljud och bild inte synkroniserar, så kan du under A/V Sync Compensation anpassa ljudet och bilden med varandra så det inte längre blir några förseningar.

Det är också möjligt att ladda upp egna undertexter, om det till exempel inte finns undertext tillgängligt eller om man helt enkelt inte är nöjd med kvaliteten av de befintliga undertexterna.

Inställningarna är dock mest relevant för personer med tekniskt intresse och förståelse, men andra kan gott dra nytta av funktionerna som att bestämma bildkvalitet eller anpassa synkronisering.1 kommentar til Netflix Hack: Se de hemliga funktionerna

 1. Alex - kl. 22:20, 10-12-2014:

  Det här fördelaktiga “hacket” funkade jättebra i år fram tills nyligen men har av någon okänd anledning helt försvunnit för mig. Fattar ingenting.
  Har googlat och letat efter andra som drabbats av att det försvunnit men hittar inget.
  Är osäker på när det kan ha försvunnit med gissar på nånstans mellan sep – nov 2014…

  Mvh Alex

  Skriv kommentar