Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Nytt på Netflix (vecka 50)

Datum: 14/12/2015 | 3 kommentarer Nyheter

23487993Det kommer nästan nya titlar dagligen på Netflix. Den senaste veckan har följande filmer och serier blivit tillagda i streamingtjänsten;

Aloha
Beltracchi: Die Kunst der Fälschung
Borat
Mästerkattens äventyr
LUV

My Little Pony Equestria Girls: Friendship Games
The Hustler
The Last Sentence
The Ridiculous 6
Trailer Park Boys: Drunk, High and Unemployed
United

Netflix är världens ledande tv-leverantör via internet med fler än 69 miljoner medlemmar i över 60 länder som varje dag tittar på mer än 100 miljoner timmar tv-serier och filmer, inklusive originalserier, dokumentärer och långfilmer. Medlemmar kan titta så mycket de vill, när som helst, var som helst, på nästan alla skärmar med internetanslutning. Medlemmar kan spela upp, pausa och fortsätta titta helt utan reklam och förpliktelser.3 kommentarer til Nytt på Netflix (vecka 50)

 1. Ylva86 - kl. 19:55, 14-12-2015:

  Kul att det kommer nytt! Men jäkligt trist när man blir av med sina favoritserier utan vidare kommentarer. Vi följde Tyst vittne och plötsligt var hela serien försvunnen. 🙁

 2. Mia - kl. 01:39, 15-12-2015:

  Jag undrar som många andra vad som har hänt med pretty little liars s4?! Tråkigt att man inte kan få någon information gällande detta… Tycker i övrigt att det är dåligt utbud just nu på netflix, mycket “macho” betonade serier som riktar sig främst till den manliga publiken.

 3. Kim - kl. 14:54, 21-12-2015:

  är riktigt trött på netflix, tittar mycket via ps4:at och det är alltid samma filmer, spelar ingen roll vilken kategori det är. “du tittade på etc därför kanske du är intresserad av etc” typ tio sådana kategorier som det är samma filmer i. och när man går in på enskild kategori så är det nästan samma filmer där som finns inom en annan katergori….

  Skriv kommentar