Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Nytt på Netflix i september

Datum: 01/09/2014 | 1 kommentar Nyheter

Här under kan du se ett axplock av de filmer och serier som kommer läggas till på svenska Netflix under löpet av september månad. Njut bland annat till superhjältefilmen Iron Man 3, den klaustrofobiska Gravity och kriminalkomedin Stand Up Guys. Se feler filmer och serier som snart dyker upp på Netflix här;

gravity-film-netflix-214x300Gravity
I denna sjudubbla Oscarsvinnaren så slutar Dr Ryan Stone och astronauten Matt Kowalski att sväva i rummet när deras rymdskepp förstörs av rymdskrot. Utan någon förbindelse till Jorden måste de nu rädda sig ur situationen på egen hand.

Se Gravity på Netflix från den 5. september.

wakfu-serie-netflix-214x300Wakfu – Säsong 1 + 2
Denna tecknade serien är baserad på det populära datorspelet med samma namn där Yogo, en 12 år gammal eliatrop med särskilda krafter ger sig ut på jakt för att finna sin riktiga familj och utforska Wakfus mysterier.

Premiär den 10. september

turbo-fast-nye-afsnit-netflix-214x300Turbo: FAST – Nya avsnitt
Turbo och hans snigelvänner är redo för nya fartfyllda äventyr. Serien kör i högsta växel hela vägen med extrema äventyr, extrema utmaningar och extrem spänning. Serien är baserad på animationsfilmen Turbo från DreamWorks Animation.

Se nya avsnitt av Turbo FAST från den 12. september.

figaro-pho-serie-netflix-214x300The Adventures of Figaro Pho
Tänk dig din värsta rädsla, och gånga den i oändlighet. Figaro är en kille med en hel del fobier och en massa underliga sätt att hantera dem på. Han är bland annat rädd för vampyrer, toaletter, utomjordingar och galna hundar.

Premiär på Netflix Sverige från 13. september.

spymate-film-netflix-210x300Spymate
I denna kanadensiska komedifilm förlorar schimpansen Minkey sin partner och sitt arbete som hemlig agent och bliver därför tvungen att ta hand om sig själv. Han ansluter sig därför till en kringresande cirkus där han snabbt bliver en populär attraktion.

Se Spymate från den 15. september

when-i-walk-film-netflix-214x300When I Walk
När den 25-åriga instruktören Jason DaSilva år 2006 fick reda på att han hade skleros så beslutade han att han ville dokumentera sin kamp för att leva ett meningsfullt liv. Han ville träna bort lidandet, men det gjorde bara saken värre.

Premiär på Netflix från 15. september.

iceman-film-netflix-214x300Iceman
I denna nyinspelning från Hong Kong / Kina bliver en vakt från Ming-dynastin och hans tre förföljare upptinade, fyrahundra år efter att de blev nedfrusna och måste fortsätta sin förhistoriska kamp i det gamla riket.

Kan ses på Netflix från 18. september

iron-man-3-film-netflix-210x300Iron Man 3
I denna tredje film om Iron Man träder Robert Downey Jr. sig återigen i karaktären som miljardären Tony Stark och superhjälten Iron Man, som måste kämpa mot skurken Mandarin, som vill förstöra världen och är den värsta motståndaren hittils.

Se Iron Man 3 på Netflix Sverige från 25. september.

standu-up-guys-film-netflix-210x300Stand Up Guys
Denna amerikanska komedin med Al Pacino, Christopher Walken och Alan Arkin följer tre barska och pensionerade gangstrar som samlas igen för ett bångstyrigt möte där de återupplivar gamla tidens vilda dagar och brott.

Premiär på Netflix den 25. september.

Den 1. september kommer vi utöver ovanstående nyheter också att lägga till bland annat. Rush, Moonrise Kingdom, Taken 2, Cosmopolis och LOL i sortimentet.

Hitta flera nya filmer och serier på Flixfilmer.se.1 kommentar til Nytt på Netflix i september

  1. Mita - kl. 11:39, 22-09-2016:

    När kommer Velvet säsong 3? Så underbar serie och jättebra musik man blir så glad när man ser det.

    Skriv kommentar