Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Alla Star Trek-serier kommer på Netflix Sverige

Datum: 01/09/2016 | 1 kommentar Nyheter

Star-Trek-netflix-768x934Star Trek: The Original Series, Star Trek: The Animated Series, Star Trek: The Next Generation, Star Trek: Deep Space Nine, Star Trek: Voyager, Star Trek: Enterprise samt den helt nya Star Trek-serien, som är under udveckling av CBS, kommer alla på Netflix Sverige i slutet av 2016. Det skriver Netflix i ett pressmeddelande.

Med den nya Star Trek-serien, som bara kommer kunna ses på streamingtjänsten Netflix, betyder det att den ikoniske franchise återkommer på skärmen för första gången sedan 2005 med ett nytt rymdskepp, nya karaktärer och nya uppdrag baserat på samma ideolog. De nya avsnitten kommer kunna ses på Netflix Sverige blott 24 timmar efter tv-premiären i USA.

“Premiären av den nya Star Trek-serien bliver en global tv-begivenhet,” säger Armando Nuñez, President och CEO, CBS Studios International. “Star Trek är redan ett världsomspännande fenomen, ochh detta internationella samarbete med Netflix kommer ge fans över hela världen som har önskat en ny serie i mer än ett årtionde möjlighet att se avsnitten nästan på samma tid som tittarna i USA.”

“Star Trek är en av de mest ikoniska shower i tv-historien, och vi är begeistrade över att samarbeta med CBS och ta denna älskade serie till Trekkies runt om i världen,” säger Sean Carey, Vice President for Global Television hos Netflix. “Det nye kapitlet i sagan lovar att bygga vidare på den ikoniska traditionen och kommer helt säkert begeistra Netflix-medlemmarna över hela världen.”

Alex Kurtzman och Bryan Fuller är medskapare och producenter av den nya Star Trek, som är baserad på Gene Roddenberrys ursprungliga serie. Fuller påbörjade sin karriär med att skriva för Star Trek Star Trek: Deep Space Nine och Star Trek: Voyager. Kurtzman är medförfattare på biograffilmerna Star Trek och Star Trek Into Darkness.

De 727 episoder i Star Trek-sagan får premiär på Netflix Sverige i slutet av 2016, medan den nya Star Trek kommer kunna ses från januari 2017.1 kommentar til Alla Star Trek-serier kommer på Netflix Sverige

  1. Matilda - kl. 18:50, 21-04-2017:

    När kommer säsong 6 och 7 ut av pretty little liars? Är jätte tacksam för svar då jag är i slutet på säsong 5 och vill gärna kunna fortsätta titta direkt och int behöva vänta!

    Skriv kommentar