Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Nya skådespelare i säsong 5 av House of Cards

Datum: 11/11/2016 | Inga kommentarer Nyheter

house-of-cards-saeson-5-netflix-danmark-skuespiller-300x169Det har varit ovanligt lugnt kring den populära Netflix-serien House of Cards sedan säsong 4 hade premiär i mars 2016. Nu verkar det emellertid äntligen som att rykten om produktionen har börjat läcka.

Den Amerikanska median The Hollywood Reporter skriver nämligen att House of Cards femte säsong kommer att bjuda på två helt nya karaktärer som båda kommer att spelas av stora skådespelare.

Det pratas om de Oscarsnominerade Patricia Clarkson och Campbell Scott. Deras exakta roller är dock fortfarande hemliga, men de ska båda medverka mycket i säsong 5.

Patricia Clarkson blev Oscarsnominerad för sin prestation i Pieces of Apil och vann en Emmy för Six Feet Under, men hon har även medverkat i Shutter Island, The Green Mile och Friends With Benefits.

Campbell Scott är känd bland annat från The Amazing Spider-Man 2 och The Exorcism och Emily Rose.

Det finns inga upplysningar om vad House of Cards femte säsong kommer att handla om eller om den danska skådespelaren Lars Mikkelsen, som medverkade i tredje och fjärde säsongen, kommer att få en framstående roll igen. Annars är allt som tidigare och man kan därmed se fram emot att få återse Frank (Kevin Spacey) och Claire Underwood (Robin Wright), samt rådgivaren Doug Stamper (Michael Kelly).

Det förväntas att House of Cards säsong 5 kommer att ha premiär på Netflix Sverige i början av 2017.    Skriv kommentar