Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Se första bilderna från Netflix-serien Daredevil

Datum: 23/10/2014 | Inga kommentarer Nyheter

daredevil-netflix-sverigeFörra året offentliggjorde Netflix och Disney ett nytt samarbete som betyder att streamingtjänsten ska göra fem helt nya serier med kända superhjältar från Marvel. Den första serien blir Daredevil och nu har de första bilderna från serien avslöjats. Se bilderna nederst.

Bilderna visar seriens huvudperson Charlie Cox, som om dagen är den blinda advokaten Matthew Murdock och som iklär sig superhjälte-outfiten om natten.

Det var på New York Comic Con (mässa för tecknade serier), som bilderna blev offentliggjorda och här avslöjades det också att serien kommer vara inspirerad av Daredevil: Man without Fear!, den klassiska historien från 1993 av John Romita Jr. och Frank Miller

Utöver Charlie Cox (Boardwalk Empire) medverkar också Rosario Dawson (Sin City) och Elden Henson (The Hunger Games: Mockingbird) i serien.

Daredevil kommer ha 13 avsnitt och får exklusiv premiär på Netfix till nästa år.

Serien om Daredevil är i övrigt den första av fem superhjälte-serier som kommer skapas i samarbete med Marvel. De övriga handlar om Jessica Jones, Iron Fist, Luke Cage och en The Defenders-miniserie där superhjältarna slår sig samman för att bekämpa de onda krafterna.

daredevil-marvel-netflix-se

daredevil-netflix-sverige    Skriv kommentar