Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Ny teaser: Jessica Jones straffar väckarklockan

Datum: 26/10/2015 | Inga kommentarer Nyheter

jessica-jones-netflix-serie-300x262Den 20. november är det premiär på superhjälteserien Jessica Jones på Netflix Sverige, men om du känner till lite om Marvel-universumet, så vet du att Jessica Jones inte är en typisk superhjälte.

Nederst i artikeln kan du hitta den senaste teaser-trailern, som visar att Jessica Jones har lite problem med att gå upp kl 15 på eftermiddagen, efter vadkan du finde den seneste teaser trailer, som viser at Jessica Jones har lidt problemer med at stå op kl. 15 om eftermiddagen, efter vad so verkar vara en tur i stan med stora mängder alkohol. Då väckarklockan ringer är det inget som Jessica gillar och hon kommer att trycka hårt på snooze-knappen.

Serien Jessica Jones tar utgångspunkt ur hennes liv omedelbart efter hon släppte arbetet som superhjälte och öppnade detektivbyrå i Hell’s Kitchen. Om detta låter bekant, så är det samma miljö som Daredevil och man kan därmed förvänta sig att det kommer vara en del överlappande mellan de båda serierna. Det har således meddelats att bland andra Rosario Dawson, som spelade Claire Temple i Daredevil också kommer medverka i Jessica Jones med samma karaktär.

Krysten Ritter spelar Jessica Jones, medan Mike Colter (Luke Cage), David Tennant (Doctor Who), Carrie-Anne Moss (The Matrix, Memento) och Rachael Taylor (Grey’s Anatomy, Transformeres) också kommer medverka i serien.

Se Marvel’s Jessica Jones på Netflix Sverige från den 20 november. Hele första säsongen kommer vara tillgänglig på en gång.    Skriv kommentar