Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Ny säsong av ‘BoJack Horseman’ lanseras till september

Datum: 16/08/2017 | Inga kommentarer Nyheter

Streamingtjänsten Netflix har just gått ut med ett meddelande som marknadsför att fjärde säsongen av den animerade serien ‘BoJack Horseman’ får exklusiv premiär på Netflix den 8e september.

Alla avsnitt av säsong 4 kommer som vanligt – när det gäller Netflix-serier – att kunna ses direkt.

‘BoJack Horseman’ har genom livet fått erfara flera misslyckade äktenskap och har i det närmsta ett dedikerat förhållande till whisky. Men med hjälp av sin mänskliga följeslagare Todd och sin tidigare älskarinna Princess Caroline, kommer Bojack återigen att göra entré på den stora underhållningsscenen.

Huruvida BoJack har blivit full av självsäkerhet eller ännu en gång är nere och deppad där dryck och droger verkar vara den enda lösningen, har inte kommit ut än, men Will Arnett är tillbaka som rösten till hästen med sweater och blazer.

Även ’Alison Brie, Aaron Paul och Paul F. Tompkins är med i den melodramatiska komediserien där människor och talande djur lever sida vid sida.

‘BoJack Horseman’ kan liknas med andra tecknade vuxenfilmer som American Dad, Family Guy och South Park, där tonen är hård, respektlös och galen.

Serien har visat sig vara en hit för Netflix och streamingtjänsten kunde således redan under 2014 annonsera special-avsnittet ‘Horsin’ Around’, som visar BoJack innan han blev försupen och övergiven. Här hittar du special-avsnittet på Netflix; ‘Horsin’ Around‘.

Se ‘BoJack Horseman‘ på Netflix Sverige. Säsong 4 kan ses från den 8e september 2017.    Skriv kommentar