Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Netflix arbetar på en ny utgåva av Huset fullt

Datum: 16/04/2015 | Inga kommentarer Nyheter

full-house-fuller-netflix-300x242Den amerikanska komediserien Huset Fullt – eller på engelska Full House, som visades på tv mellan 1987-1995 kommer kanske snart i en ny utgåva på Netflix. Flera medier skriver att streamingtjänsten Netflix är intresserade av att göra en ny modern version av serien som ska heta Fuller House.

Streamingtjänsten har inte bekräftat upplysningarna ännu, men skådespelarna Candace Cameron Bure och Andrea Barber, som i originalserien spelade DJ Tanner respektive Kimmy Gibbler, kommer som det ser ut att ha huvudrollerna i den nya serien. Bob Saget, John Stamos och Dave Coulier – aka Danny, Jesse, och Joey kommer ha åtskilliga gästskådespelare, medan det fortfarande är osäkert om Mary-Kate och Ashley Olsen kommer medverka igen.

Fuller House kommer därmed fokusera på den äldsta dottern DJ Tanner och hennes grannkompis Kimmy Gibbler. Vilka övriga fokuspunkter som serien kommer handla om vet man inte i nuläget.

Originalskådespelarna i Huset Fullt har samlats flertalet gånger under de senaste åren av olika anledningar. Senast var de samlade i förbindelse med en yoghurtreklam, som visades under Super Bowlfinalen 2014.

Vi kommer naturligtvis att skriva här på Flixfilmer om det dyker upp ny information eller om Netflix går ut och bekräftar sin involvering i återupplivningen av Huset Fullt.    Skriv kommentar