Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Netflix vill återuppliva serien Longmire

Datum: 26/11/2014 | Inga kommentarer Nyheter

longmire-säsong-4-netflixFilmtjänsten Netflix förhandlar om att göra en fjärde säsong av den populära kriminalserien Longmire, som lades ned tidigare i år. Det skriver den amerikanska median Deadline.

Longmire lades tidigare ner vilket överraskade både fans och kritiker, då serien byggt upp en stor skara av fans och generellt haft bra tittarsiffror. En möjlig säsong 4 av Longmire har därför mottagits med stor entusiasm.

Förhandlingarna är dock fortfarande igång och avtalet är därför inte på plats ännu, men vi vill naturligtvis föra nyheten på tal om Netflix nu bekräftar att de har köpt rättigheterna till att göra en ny säsong.

För närvarande finns det tre säsonger av Longmire, som handlar om Walt Longmire, en sheriff som återgår till arbetet efter sin frus bortgång. Med hjälp av hans vänner och sin dotter så undersöker Longmire allvarliga brott i sin jurisdiktion, samtidigt som han kämpar för att bli omvald.

Walt Longmire spelas av Robert Taylor, som nog mest är känd för sin roll som Agent Jones i The Matrix. Utöver medverkar Katee Sackhoff (Battlestar Galactica) och Bailey Chase (Buffy the Vampire Slayer).

Netflix har tidigare gjort nya säsonger av nedlagda serier. Senast gjorde streamintjänsten en fjärde säsong av thrillern The Killing.    Skriv kommentar