Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Fuller House är snart tillbaka med nya avsnitt

Datum: 15/10/2016 | 3 kommentarer Nyheter

fuller-house-saeson-2-netflix-203x300Tidigare i år hade streamingtjänsten Netflix premiär av serien Fuller House (Huset ännu fullare), som är baserad på tv-klassikern Full House (Huset Fullt). Serien blev en glad återsyn för många av fansen till originalserien, och nu kan Netflix avslöja att gänget från Fuller House återkommer den 9 december när Netflix har premiär av helt nya avsnitt.

Det var seriens stjärna Candace Cameron Bure, som avslöjade nyheten på amerikansk morgon-tv, varav Netflix snabbt bekräftade och samtidigt offentliggjorde plakaten för säsong 2.

Den nya säsongen har ett helgdagstema och de nya avsnitten kommer således att handla om Halloween, Thanksgiving, julafton och nyårsafton. Utöver kommer det I säsong 2 också vara gästskådespelare i form av New Kids on the Block — medlemmarna Joey McIntyre, Danny Wood och Jonathan Knight — samt Hal Sparks, som i den nya säsongen kommer vara DJs nya ex-pojkvän.

Det är osäkert om Bob Saget (Danny Tanner), John Stamos (Onkel Jesse Katsopolis), Dave Coulier (Joey Gladstone) och Lori Loughlin (Rebecca Katsopolis) från den ursprungliga serien Full House även kommer ha gästuppträdanden i den nya säsongen.

Fuller House, som betecknas som en efterföljare till Full House, där D.J. Tanner (Candace Cameron Bure) är gravid och frånskild, medan hennes yngre syster Stephanie Tanner (Jodie Sweetin) och ensamstående mamman Kimmy Gibbler (Andrea Barber) kommer henne till undsättning och flyttar in hos henne, då de ska hjälpa henne att hålla koll på D.J.s två söner – rebellen J.D och neurotikern Max samt hennes kommande baby.

Se Fuller House säsong 2 på Netflix Sverige från den 9. december.3 kommentarer til Fuller House är snart tillbaka med nya avsnitt

 1. filip - kl. 12:24, 03-01-2017:

  snälla kommer det komma fler avsnitt av fuller house än två säsonger snälla

 2. filip - kl. 12:28, 03-01-2017:

  snälla typ lite till bara eller jätte många;(

 3. filip - kl. 12:32, 03-01-2017:

  älskar det pogramet jätte många så har sätt om båda säsongerna ongefär 5 gånger och ska se det nu men vill fortsätta se hur det blir med dj och matt och jacson och max och tommy snälla gör fler säsonger och avsnitt ska ni göra det snälla svara i kommentarerna ja eller nej eller kanske jag fyller år snart och jag hoppas det kan komma då för då är det min bästa present i hela världen tack älskar er kram filip-12år

  Skriv kommentar