Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

‘Unbreakable Kimmy Schmidt’ återvänder under 2018

Datum: 10/08/2017 | Inga kommentarer Nyheter

Den ursprungliga komediserien från Netflix; ‘Unbreakable Kimmy Schmidt’ får en säsong 4, som får exklusiv premiär på Netflix under år 2018.

Det skriver den amerikanska streamingtjänsten i ett pressmeddelande.

‘Unbreakable Kimmy Schmidt’, som skapats av samma team bakom komedin ’30 Rock’, har fått otaliga mängder av ros och nominerats till inte mindre än 11 Emmys under åren och den senaste säsong 3, som hade premiär den 19e maj 2017 har även den blivit överöst av bra recensioner.

Komediserien har därmed förnyats med en säsong 4 mindre än en månad efter att tredje säsong blev tillgänglig på streamingtjänsten.

‘Unbreakable Kimmy Schmidt’, som har Ellie Kemper (The Office, Bridesmaids, 21 Jump Street) i huvudrollen, handlar om Kimmy (Ellie Kemper), som efter 15 års levnad i en kult, räddas tillsammans med tre andra kvinnor. För att återvända tillbaka till livet, reser Kimmy till New York, men det er inte lätt att anpassa sig efter 15 år i fångenskap.

Förutom ovanstående, har serien även gästats av flera stjärnskådespelare, häribland Anna Camp, Josh Charles, David Cross, Amy Sedaris, Tina Fey, Daveed Diggs och Jon Hamm.

Tina Fet och Rober Carlock har skrivit och producerat Unbreakable Kimmy Schmidt i samarbete. De har tidigare stått bakom den populära komediserien 30 Rock, som har vunnit otaliga priser.

Se ‘Unbreakable Kimmy Schmidt‘ på Netflix Sverige.    Skriv kommentar