Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Netflix USA i Sverige

Datum: 07/12/2014 | 7 kommentarer Nyheter

netflix logo2Netflix är Sveriges största streamingtjänst med över 450.000 kunder, men sortimentet av filmer och serier i Sverige är sparsamt i jämförelse med den amerikanska utgåvan av filmtjänsten.

Många svenskar har därför fått tillgång till Netflix USA och här under visar vi hur även du kan få tillgång till den amerikanska Netflix, som erbjuder många fler filmer och serier än den svenska.

Det är värt att notera att Konsumentverket i Sverige har uttalat att det inte på något sätt är olagligt att skaffa sig tillgång till den amerikanska Netflix. Samtidigt fungerar det svenska medlemskapet också i USA, vilket betyder att om du redan har ett konto på Netflix i Sverige, så behöver du inte skapa ett nytt för att få tillgång till streamingtjänsten i USA.

Man får tillgån till Netflix USA genom att få sin PC, Mac, Playstation, iPhone, Apple TV m.m. att tro att man befinner sig i USA. Det gör man genom att ändra sin DNS, vilket är relativt lätt. Man kan också använda en VPN, men det är lite mer besvärligt.

För att ändra sin DNS-adress ska man utnyttja en tjänst som Pure VPN, som erbjuder en amerikansk DNS för cirka 25 kr i månaden. Man får första veckan gratis och man kan därför testa om det är en tjänst man vill fortsätta att använda.

Genom att följa nedanstående guide får du tillgång till den amerikanska Netflix på ett par minuer. Med Pure VPN kan du faktiskt få tillgån till vilken utgåva som helst av Netflix i världen. Det betyder att du själv kan välja om du vill se den tyska, holländska eller svenska utgåvan.

Så här får du tillgång till Netflix USA:

1. Gå in på Pure VPN och skapa ett gratis konto genom att enbart skriva i din epostadress.

2. Följ den enkla vägledningen på Pure VPN för att ändra din DNS, således kan du få Netflix USA på din PC, Mac, Apple TV m.m.

Om du bara ser Netflix på PC eller Mac, så är det möjligt att finna några gratis expanderingsprogram som Hola, som ger Netflix USA, men den här typen av program misstänks för att tracka och övervaka ditt internetanvändande och därför rekommenderas det inte att använda dessa. Håll dig därför endast till trovärdiga tjänster som Pure VPN.

På Netflix USA kan man hitta många fler filmer och tv-serier än på den svenska Netflix, och just nu kan man bland annat se The Hunger Games: Catchhing Fire, som är föregångaren till Mockingjay, som snart kommer på biograferna. Utöver det kan man även hitta serier som House, Futurama, American Dad, The Wonder Years samt nya säsonger av Sons of Anarchy, The Walking Dead och Modern Family..

Om du önskar att följa med i vad som händer i nyhetsväg på den amerikanska Netflix så kan du följa det på Flixfilm.us, där vi skriver om de nyaste filmerna och serierna på Netflix USA.7 kommentarer til Netflix USA i Sverige

 1. Staffan - kl. 19:21, 21-11-2015:

  Funkar inte alls. Försökte pröva en gratisvecka, men fick direkt att “Your trial has ended”. Bara en massa strul.

 2. mike - kl. 21:12, 05-04-2016:

  funkar inte att ladda ner.. säger att min provperiod gått ut fast jag aldrig använt tjänsten förut! och försöker jag kolla så säger det att min mail finns inte,,, bläää :((( kass!!

 3. d - kl. 22:42, 08-04-2016:

  u have to change the dns settings on your device….and its free

 4. fu - kl. 10:32, 02-05-2016:

  funhkar inte alls nu har jag slösat bort min gratisvecka ju -.-

 5. toade - kl. 22:47, 20-05-2016:

  får upp på vissa det verkar som du använder en unblocker eller proxy . Stäng av dessa och försök igen .
  Gå in på netflix.com/proxy för ytterligare hjälp

 6. Kenneth - kl. 13:41, 26-10-2016:

  Hi. I wonder when new episodes of “The Americans? Kenneth in Sweden

 7. Martin - kl. 08:44, 31-01-2017:

  Får inte detta att fungera med iPhone? Jag har kopierat DNS adressen från hjälpsidan in i DNS i telefonen, startat om men den köper inte det. Har jag fyllt i fel DNS? Vart finner man den?

  Skriv kommentar