Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Orange Is the New Black är tillbaka den 9. juni 2017

Datum: 10/03/2017 | Inga kommentarer Nyheter

Netflix har precis meddelat att femte säsongen av den populära serien Orange Is the New Black får premiär på streamingtjänsten fredagen den 9 juni.

Det upplyser Netflix på Twitter via en video, som kan ses nederst i artikeln.

Videon avslöjar inte mycket av handlingen i Orange Is the New Black säsong 5, men det verkar som det är mycket frustration och ilska som spottar de inlåsta kvinnorna i ansiktet.

Det har dock tidigare avslöjats att säsong 5 kommer att utspelas under enbart 3 dagar, vilket har satt igång spekulationerna om att ett eventuellt fånguppror kommer vara handlingen i den nya säsongen.

Alla de välkända skådespelarna kommer medverka i den nya säsongen och det bliver därmed ett återseende med alla fångarna, bland annat Taylor Schilling, Uzo Aduba, Kate Mulgrew, Laura Prepon, Laverne Cox, Dascha Polanco, Danielle Brooks, Selenis Leyva, Samira Wiley, Taryn Manning och många fler.

Efter premiären av Orange Is the New Black säsong 5 finns det dock mer att se fram emot från de inlåsta på Litchfieldfängelset då Netflix har bekräftat att serien kommer fortsätta med en säsong 6 och 7.

Den ursprungliga kaparen Jenji Kohan är ännu en gång exekutiv producent och showrunner på Orange is The New Black. Det kommer hon också vara för de kommande säsongerna med.

Orange Is the New Black säsong 5 kan ses på Netflix Sverige från den 9 juni då alla de ny avsnitten bliver tillgängliga med detsamma.

Se de första fyra säsongerna av Orange Is the New Black på Netflix Sverige idag.    Skriv kommentar