Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

”Iron Fist” förlorade kampen…

Datum: 21/11/2018 | Inga kommentarer Nyheter

Det är nu lite över en månad sedan säsong 2 av ”Iron Fist” hade premiär på Netflix, och nu meddelar streamingtjänsten att det också blir den sista.

Netflix har valt att lägga ned superhjälteserien ”Iron Fist”.

Det avslöjar streamingtjänsten i ett pressmeddelande.

Netflix hade precis givit säsong 2 en ordentlig uppdatering och höjt kvaliteten sedan den första säsongen som blev en besvikelse, med det räckte alltså inte för att rädda serien och fånga publiken efter den misslyckade lanseringen av serien i mars 2017.

”Iron Fist” är den första Marvel-serien på streamingtjänsten som har lagts ned, och vad som nu kommer att ske med karaktären är ovisst.

Superhjältevännerna – ”Jessica Jones”, ”Daredevil” och ”Luke Cage” – lever alla vidare med nya säsonger på väg, och därför är det möjligt att ”Iron Fist” kommer att dyka upp som en sidekick i någon av dessa.

Det ryktas också om att Disney, som äger Marvel, kommer att ta över serien och lansera den på sin egen streamingtjänst som förväntas lanseras under 2019.

Skådespelaren Finn Jones, som bland annat är känd för rollen som Loras Tyrell i HBO-serien ”Game of Thrones”, spelade rollen som Danny Rand / Iron Fist, som återvänder till New York City efter att ha varit försvunnen i ett antal år. Han kämpar mot den kriminella och korrupta undre världen med sina otroliga kung fu-tekniker och fantastiska styrka som Iron Fist.

Se ”Iron Fist” på Netflix Sverige.    Skriv kommentar