Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Netflix tar tag i Christopher Guests ‘Mascots’ mockumentär

Datum: 02/10/2015 | Inga kommentarer Nyheter

Christopher-Guest-netflix-dk-300x196I ett väldigt ordfattigt pressmeddelande har streamingtjänsten Netflix precis meddelat att de har övertagit ensamrättigheterna till mockumentären Mascots av Christopher Guest, som tidigare har legat bakom Best In Show, A Mighty Wind, For Your Consideration samt medverkat i klassikern This Is Spinal Tap från 1984.

Det är mycket sparsamt med detaljerna kring filmen, som enbart beskrivs med texten ”Välkommen till dramat, intrigerna och den tillfälliga spänningen i Världens 8. Mascot Association Championships, var en grupp ‘exceptionella‘ män och kvinnor med stora huvuden och pälsiga dräkter, som tävlar om att vinna den prestigefulla Gold Fluffy-priset och bli krönt som den bästa maskoten i världen.”

Det avslöjas inget om rollistan, men enligt flera medier kan det förväntas att Christopher Guests själv medverkar i Mascots, Hurvida han får sällskap av sina sedvanliga kollegor Harry Shearer, Michael McKean, Catherine O’Hara och Eugene Levy vet man ännu inte.

Mascots beskrivs vara en mockumentär, vilket är en film, som verkar vara en dokumentär, men som enbart är fiktion. Bland kända mockumentärfilmer kan det bland annat nämnas komedin Borat från 2006 med den brittiska komikern Sacha Baron Cohen i spetsen.

Mascots får exklusiv premiär på Netflix Sverige under 2016.    Skriv kommentar