Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Första klippet från Netflix-filmen Beasts of No Nation

Datum: 20/08/2015 | Inga kommentarer Nyheter

beasts-of-no-nation-netflix-premiere-300x200I oktober kommer den första originalfilmen från Netflix, Beasts från No Nation, hos streamingtjänsten, och vid detta tillfälle har Netflix precis släppt den första teasern av filmen, som kan ses längst ner i artikeln.

Den en gång brutala och rörliga Beasts av No Nation är skriven och regisserad av Emmy Award-belönade regissören Cary Fukunaga (True Detective, Sin Nombre) och har bland annat Idris Elba (Luther, Mandela: Long Walk to Freedom) i rollistan.

Beasts av No Nation är baserad på boken av den nigerianska författaren Uzodinma Iweala och berättar den gripande historien om Agu, en barnsoldat som brutalt slits från sin familj för att slåss i inbördeskriget i Afrika. Debutant Abraham Attah spelar övertygande rollen som Agu, medan Elba spelar den tuffa befälhavaren som tar Agu till sig och lär honom att bete sig som en soldat.

I klippet ses en grupp av barnsoldater stoppa en konvoj, där den lille pojken Agu var tvungen att döda en man som påstods ha dödat pojkens familj. Huruvida Agu väljer att lyda order, avslöjar inte klippet.

Filmen är igång vid filmfestivalen i Venedig och visas vid Toronto Film Festival i september. Filmen kommer även ha premiär på 19 amerikanska biografer på samma dag som premiären på Netflix.

”Beasts of No Nation är en kraftfull film som vackert utspelar sig i händerna på Cary Fukunaga med Idris Elba som levererar en spektakulär prestation,”Säger Ted Sarandos, Chief Content Officer hos Netflix.

Beasts of No Nation har premiär på Netflix Sverige den 16;e oktober 2015.    Skriv kommentar