Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Makaber ny säsong av Santa Clarita Diet på väg

Datum: 03/05/2017 | Inga kommentarer Nyheter

Streamingtjänsten Netflix har nyligen offentliggjort att deras komediserie Santa Clarita Diet återkommer med en säsong 2 under 2018.

Meddelandet sker i en video som kan ses nederst i artikeln.

I Santa Clarita Diet är Joel (Timothy Olyphant) och Sheila (Drew Barrymore) makar och lever och arbetar som fastighetsmäklare i förorten Santa Clarita. En dag sker det dock en dramatisk ändring i Sheilas liv som skickar de båda ut i en kaotisk period som involverar död och förstörelse. Sheila har nämligen fått smak på människokött.

Serien fick ett blandat mottagande vid premiären – dock inte på grund av kvaliteten utan för de blodiga och emellanåt mycket explicita bilderna av blod, ben och kroppsdelar som var svårsmält för några tittare.

Generellt blev serien dock rosad för sin nya tillgång till komedigenren och filmmagasinet Ekko kvitterade således ut fyra stjärnor och kommentaren; ” … Santa Clarita Diet blir bara ännu mer syrligt, och det är en lång väg för blodigt nöje,” skrev recensenten Nicki Bruun.

Netflix-serien Santa Clarita Diet är skapad och producerad av Victor Fresco, som tidigare har gjort bland annat komediserierna My Name Is Earl och Better Off Ted.

Se Santa Clarita Diet på Netflix Sverige. Säsong 2 kommer under 2018.    Skriv kommentar